ینی میتی کومون با اون چوبدستش اینقد کتک نمیزد که مینا میزنه (sm2)میتی بهش حمله میکردن میزد ولی مینا همه رو با چماق میزنه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ینی میتی کومون با اون چوبدستش اینقد کتک نمیزد که مینا میزنه (sm2)میتی بهش حمله میکردن میزد ولی مینا همه رو با چماق میزنه (sm2)
مگه من مقایسه کردم ؟! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یارو طرفدار یوگانا گفت آرش بی سوادِ منم گفتم دکترای موسیقی داره (sm54)
کیا زده بودن برد زنیت ؟! (sm2)
لورکوزن دو تا زد (sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پتو بپيچ بشين چرا نميشه
الان اقدام میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا ژن جهش يافته ام (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
وی یکی از شخصیتهای محبوب تاریخ ژاپن است و از او به عنوان فردی شوخطبع و خوشمشرب، و یک پزشک و غذاشناس خبره یاد شدهاست.(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا حاکم بزرگ کی هست ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعمال شد (sm10)نقل قول: