امین شبکه ورزش مستند مورینیو
نمایش نسخه قابل چاپ
امین شبکه ورزش مستند مورینیو
جرارد استرلینگ بالوتلی هندرسون جانسون کوتینیو روی نیمکت لیورپول(sm77)
امین در مورد بحثتون در مورد بود و نبود خدا که چند روز هستش دنبال میکنم ، باید بگم همونقدر که تو از سجاد ایراد میگیری لحنش خوب نیست لحن خودت هم خوب نیست ، من تو این چیزا بحث نمیکنم چون قابل بحث نمیدونم !
لطفا هر کدوم از دو طرف عقایدتون رو واسه خودتون نگه دارید تمام چیزی که شما میگید تفکر خودتون هست و نیازی نیست که کسی بهش باور پیدا کنه یا در مقابلش جبهه بگیره
میدونه میبازه ، گفته یه بهونه داشته باشیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد جون قضاوت كار ما نيست اعتقادات درست يا غلط هر كسي به خودش مربوطه دينداري دليل محكمي براي خوبي افراد نيست بيديني هم دليل بدي افراد . طرز فكر آدمها به خيلي چيزها بستگي داره كه ما شايد يك بُعد اون رو از طرف مقابلمون ببينيم و ابعاد ديگه پوشيده س برامون پس انقدر راحت به قضاوت نشينيم افراد رو حتي اگر كاملا با نظراتشون مخالفيم . (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدمش اینو قبلا..
گفتم اطلاع بدم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میبینم خیلیا بهشون برخورده اتفاقا قصد همین بود ، چون یکی دوتا نبودن !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من یا هر کسی ربط پیدا میکنه وختی عقایدشو بیرون از ذهن خودشون بروز میدن ، اگه صحیح باشه ابراز موافق بودن میکنن ، اگر نباشه ولی بیان نکنه عقایدش محترمه برا خودش ، ولی اگر عقایدش خلاف حقیقت باشه و بیانش کنه ، اونوخته که من یا هر کسی جوابشو میدیم داداش !!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس فردا پنج شنبه اولین تریلر هابیت 5 ****(sm74) (پیتر جکسون با هابیت گند زدی به دنیای تالکین مخصوصا تو قسمت دوم هابیت این قسمت آخری خراب نکن لطفا)
عقایدشونو بروز ندن و من هم مجبور نمیشم مخالفت یا موافقت کنم ، ولی وختی عقاید شخصی رو عمومی میکنن ، من هم عمومی میکنم !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]