امیر بابت پست ها تاریخ عضویت ممنون، من خودم حتی درخواست نداده بودم ممنون که اینقدر به فکری(sm93)
فقط عضویتم 2012 بود و تعداد پست هام اینقدر نبود فکر کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر بابت پست ها تاریخ عضویت ممنون، من خودم حتی درخواست نداده بودم ممنون که اینقدر به فکری(sm93)
فقط عضویتم 2012 بود و تعداد پست هام اینقدر نبود فکر کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما هم الان دقيقا همون كار رو ميكني اونم ميتونه بياد و مخالفت كنه بحث الان بچه ها اين نيست كه تو مچگيري كني به زعم خودت كه كي چه تفكري داره منظور اينه چه شما چه من چه ديگري طرز تفكرمون به خودمون مربوطه درست يا نادرست بودنش بماند ما خيلي زرنگ باشيم اعمال و رفتار خودمون رو قضاوت كنيم قضاوت ديگران كار ما نيست
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم یه طرف دعوای عقاید من بودم و پستم، از همه دوستان عذر می خوام، شاید نباید چیزی می گفتم(sm127)
بحث رو من شروع نکردم !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بحثی رو که شروع میشه طرفین نظر میدن و نظر و عقاید شخصی وختی عمومی میشه ، بنده لال نیستم که حرف نزنم و دفاع نکنم !!!
یا بیان نکنن ، یا بیان میکنن بهشون بر نخوره که اخر بیان بگن به تو چه (sm70)
خواهش..ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهوم...
دنبالش هستم اتفاقا فرصتش پیش نیومده هم فانوس خیال هم رویا - پناهگاه!
همین که فیلمی از دنیای تالکینه واسم مهمه، به عنوان طرفدار تالکین و نوشته هاش به فیلم نگاه میکنم و سعی میکنم خیلی خیلی مثبت نگاه کنم، به شرطی که تحریفاتش اعصابمو داغون نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من هابیت 1 رُ پسندیدم در اون زمان که دیدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد الان دیگه داری هَمِش میزنی !
تمومش کن !
از این پست به بعد حداقل امشب دیگه این بحث رو تموم کنید !
بحث در مورد بود نبود خدا خط قرمز باشه ! چه مدلل و مدون چه تفصیلی