(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط سجاد یه پیشنهاد میکنم، قول بده نزنی(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کم دنبال فرگشت و نظریه داروین برو، صرفا به عنوان یه موضوع علمی، خیلی چیزها روشن میشه
از پسندیدن فراتر رفته بودی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هابیت 1 خیلی بهتر از قسمت دومه، فصل آغازین مهمانی غیر منتظره و فصل معما در تاریکی چیزی بهتر از تصورم از کتاب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد در صد!نقل قول:
من همیشه گفتم این تنها چیزی که کاملا شخصی و اصلا میلی به بخث نداشته و ندارم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه 2 روز تعطيل بوديا خستگيت در نرفت
حتما روش فکر میشه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اونا با عقل خودشون رسیدن به اونجا ولی اگه مثال میخوای اونم مثال گنده ، اینجا جاش نیست پی ام بده غول هایی رو که آتئیستی فکر و ذکرشون بودو درس انکار خدارو میدادن ، بگم چجوری اخر به وجود خدا پی بردن ، داداش خواستی پی ام بده خوشحال میشم بحث منطقی کنیم
درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته کلا کتاب هم پتانسیلش خیلی بیشتر از این ها نبود...من کامل نخوندم ولی گذری نگاه کردم میدونستم تقریبا با چی رو به رو هستیم اخرش پس هرگز متعجب نبودم بعد از تماشای فیلم (قسمت اول و دوم)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm10)
وقتی میگم پسندیدم یعنی یه نظرم فیلم خوبی بوده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادمه شما میزدین فیلمُ و من دفاع میکردم...