اونی که خواسته بودم رو بده(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اونی که خواسته بودم رو بده(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه من خودم تا بحال سه تا خریدم دو تاش از اینایی بوده که از خارج میاد مثلا پشت ویترینی بوده استوک یکیشم مال یه ادم دیگه ای بوده سه تاشم خوب دراومد مفت خریدم زیر یک میلیوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم قدیمی نیستم(sm59) خوشبختم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اماده ندارم چرا خودت درس نمیکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدجور عقب افتادم بدجور (sm81) ولی ما از مکتب محسن چاوشی هستیم تا آخرین نفس ایستاده ایم (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوف(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب ادم از مغازه ای چیزی بخره بهتره هم طرف رو می شناسی تا مشکلی بود بتونی عوض کنی اره خووو دس دو هست تمیزه تمیزه ولی این رو اینترنتی بخری ریسک کردی (sm50)نقل قول:
ن دیگه بیا تلوخدا ،دوستاتم بیار فامیلا همه..(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می خوام یه چیز ناب باشه به سلیقه تو یه چیزه خاص(sm74)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
72 ساعت مهلت تست داری سرت میشه خودت تست میکنی نه میبری یه شرکت چن هزار تومن میگیره همه چیو تست میکنه برات