می ک ر بوووخوورر(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
می ک ر بوووخوورر(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
(sm2) نگه دار برا خودتنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی دوز دختر بگیر براش(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبع درآمد خوبیه(sm30)
همه جا کشید . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماست باشه فقط . . . (sm50)
پاره ترین چِت ... (sm50)
دوست دختر مذخرف ترین چیزیه که سر راه بعضی از آدما سبز میشه ..
فقط پوله پول ..
آخرین کسی که باهاش بودم خیانت کرد اومد برا منم تعریف کرد
(sm3)
تو بیا ماستم بهت می دمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بندی به پای دارم و باری گران به دوش
در حیرتم که شهره به بی بند و باریم ... (sm27)
نقل قول:
دیوث بچه رو ناامید نکن(sm50)
آدم تو این سن و سال باس ی دل خوش کنک داشته باشه
نقل قول:
با استفاده از این کلمه دیگه جایی برای حرف عقل سلیم نیست . . . (sm50)
صحیح است....
نقل قول:
(sm2)
البته این دختر نبود زن بود ..نقل قول:
دوست دختر خوبم بوده که چند سال با هم بودیم آخر از سر بی پولی داغش به دلم ماند اونم رفت ازدواج
منم دپرس بی انگیزه .
(sm50)
وسعم به زن نمی رسه میثم ، یه فرشته یِ هر جایی پیدا کن . . . (sm50)
عشق یعنی هزار و یک افسوس ...
نقل قول:
دیوث هنوز لنگِ یه 3 قطره خونی . . . شیرم دهنت . . . (sm50)
م...هدی کجایی ...
بسه دیگه انتظار ،
جمعه نزدیکه ،
زودی بیا ...
بوچ بوچ ...
از 8 سال برای من یه شب زود تر میاد . . . شب جمعه . . . (sm2)
م...هدی : دارم میرم سوریه ، امداد غیبی کم آوردن واسه کشتن ...
میلاد توی چتی خوب تایپ می کنی . . . (sm50)
دختر نبود زن بود بالاخره آدم که بود(sm74)نقل قول:
(sm2)
نقل قول:
این دیوث رو به بین . . . (sm3)
الان تنهایی هامو با هیچی عوض نمی کنم (sm50)
آره منم . . . یه دست می زنم ، بعد می خوابم . . . (sm50)
به عزیزانی که تا کنون فیلم stalker ساخته ی تارکوفسکی بزرگ رو ندیده اند ، دستور می دهم که تا سه روزِ آینده جهت تماشای فیلم اقدام کنند ...
نخست وزیر امام میلاد (ع)
من درکت میکنم هادی چون الان خودمم وضعم مثل شماس(sm74)نقل قول:
1 بار دیدن هم قبول نیست ، 2 بار به بالا . . . (sm50)
معنای واقعی زندگی رو در شاهکار تارکوفسکی مشاهده خواهید کرد ...
اینو به خاطر اون خیانته بود که گفتم بگیرین تا اخر .نقل قول:
صص نگو (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من طرف تو هستم(sm2)
تنهایی هاتون رو با مواد مخدر و مشروبات الکلی پر کنید ...
تخست وزیر امام میلاد (ع)
آفرین گوید به شما . . . (sm59)
هستند کسانی که هنوز بین زن بودن و دختر بودن فرق میزارن ...
البته این مال پست قبلی بود . . . (sm50)
بعد از مدت طولانی تنهایی روح آدمو تحریف میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستی
یک آدم طوفان دیده...
نقل قول:
فقط طرف چولت باش . . . (sm50)