یه بنده خدایی رو با بازی کلش آشنا کردیم ، زنگ زده میگه به یکی اتک زدم الان عذاب وجدان دارم (sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه بنده خدایی رو با بازی کلش آشنا کردیم ، زنگ زده میگه به یکی اتک زدم الان عذاب وجدان دارم (sm30)
اوون چشای دریایی
منو درگیره کرده تا جایی
که این همه غرق شدم
اما خودم بی خبرم
دیگه دوست ندارم
از تو خیالت بپرم (sm118)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm185) اگه پولامو بدن واست عروسی میگیرُم
گت مگ چرا یوزر پسورد میخواد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm185) میخرم سال دیگه واست النگوی طلاااااا
هنوز کار دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من داشتم واسه استفاده روزشماری میکردم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا مایه دار (sm41)نقل قول:
صبر کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]