اصلا به من چه!(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا به من چه!(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد جان خب ممکنه من متوجه نشم، حق با توئه عزیز
نه ادعای سواد داریم نه چیزی، بخوانیم و بخوانیم و بخوانیم بدون هیچ پیشینه فکری، حتی به خودم هم اینو میگم
من دیگه چیزی نمیگم البته اگه باز دوستان عقاید شخصیشونو بریزن رو دایره ...
بخوانیم ، یاد بگیریم ، بیاندیشیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها همون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم همچین تو بحث کردن منطقی نیستی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مستقیم با بطن کار شروع به بحث میکنی !
من سعی داشتم وسط رو بگیرم اما تو یه جاهایی میزنی ، نیازی نیست تفکر من با تو یا امین یکی باشه ، مهم اینه که تضاد هامون رو بهم قالب نکنیم !
اگر ثمره همه این بحث ها و جنجال ها همین یه مورد باشه کاملا ارزششُ داشت(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته ی دین و دنیا (sm50)
جفتشون قابل تأمل هستننقل قول:
(sm50)