(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
درستش هم همینه ! من شاید تو بعضی چیزها کم کار باشم اما اعتقادم به جاست !نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو شرایطی بزرگ شدم که شعار زدگی رو عجیب لمس کردم بخاطر همین سعیم بر این هستش که شعار ندم و بیشتر مرد عمل باشم !
در مورد فوت همسرت هم از ته دل باهات هم دردی میکنم چون 11 ساله دارم این قضیه رو لمس میکنم و میبینم که مادرم چه کشیده ! امیدوارم روحش در آرامش باشه !
دوستان شب خوش(sm10)
اگه کسی ناراحت شد معذرت میخوام
امین مثلا نماز نخوندن تو بیشتر مسخره میشه یا یکی وایسه وسط،میدون بگه الله اکبر؟من نمیگم شما رونده نشدین ولی حداقلش عرصه بهتون تنگ بشه مهاجرت میکنین ولی من چی؟کجا برم وقتی تو کشور خودم که مثلا هم اعتقادای خودم راسشن اینجوری محکوم میشم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشحالم امثال تو هنوز هستن چون دیگه واقعا شعارزده شدم چه از همکیشای خودم چه بقیه..مرسی از همدردیت خدا پدرتو رحمت کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای ریدم تو تاکتیکهات ونگر
بازی 3-0 برده رو با یه تیم درجه 3 مساوی کردی
تو میخوای دو هفته دیگه جلو منچستر وایسی ؟!
دشمنت (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعیده وقت کنم برم سراغش (sm120) چشم رو هم بذاریم باز عاشورا شده (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
ممنونم ، خدا اموات تو رو هم قرین رحمت قرار بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مادر سگ رید به فرم(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]