وقت گل نی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S O L D I E R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
وقت گل نی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S O L D I E R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون میگذرد غمی نیست *** گشاد پارو بزن (sm59)
کیییییی.ر خررررر(sm39)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم چون ک.س موتوری حالیت نیست دلبندم(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
سلام پیمان دلبندم (sm59) (sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب که پیام دادم بت شدید خواب بودم دم صبح اومدم دیدم نیستی منم چشام خواب بود دیگه ج ندادم (sm108) (sm2)
در ضمن اون مودما که نشونت دادم برند huwaei هستش که به سفارش ایرانسل زده شده (sm222)
امروز اون usb رو گرفتم کلا 138 هزار تومن شد امیدوارم که خوب باشه (sm128)
سلام صبحت بخیر هادی جون (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عیبی نداره فدای سرت داداش
منم رفتم دیجیکالا رو چک کردم دیدم عکسایی که ازش گذاشته اسم هوآوی پشتش حک شده
مبارک باشه به هر صورت، به خوشی استفاده کنی (sm10)
چی میگی کوست خول شده بازنقل قول:
تو خودت چی میگی ک.س تو که بیشتر از من خوله صد ساله خدمت تموم کردی بعد میگی فلان قدر زیر منی دیوث اینو کسی میگه که خدمت باشه(sm2)نقل قول:
- (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برادر بسیجی صندوق پخ رو خالی کن ! (sm51)