من خود آن آپ (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
من خود آن آپ (sm2)
میرم اپ رو کار بزارم
دارم اپ رو کار میزارم
خودم اپ رو کار میزارم
اپ کار گذاشته شد
.
.
.
.
اپ خنثی شد (sm120)
همچنان در حال آپ
(sm70)
پروسه اپ
سجاد(sm35)
چقد آپ
دیگه آپ شد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعل آپ
اپ تمام
حالا دان (sm2)
(sm2)
پایان آپ.
5 درصد
حالا دان دان هله یدانه
در حال دان
میزی برای اپ..
(sm132)
کوشان ریده
(sm2)بذا دان تموم شه دیوثنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزبه بمانی ریده
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
سر آلبوم محسن 9نیم نشه 11نیم مثل این (sm74)
فقط سیامک خواهانی(sm118) و نینف امیرخاص(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
70 درصد
هک شدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
100 درصد(sm118) گوش نکرده میگم کوشان ریده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیومده میگم پارو ریده(sm59)
یه زمانی محسن به هیچ البوم گروهی نه نمیگفت الان رضا صادقی نه نمیگه(sm21)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن حس دان نی اگه فریدون بود یه حرفی سبک اهنگای اینا مشخصه فقط شعرشون عوض شده(sm120) وگرنه تکرار اهنگای قبلیشونه(sm98)
حداقل صید جیگیر رو ریلیز کونین
این حرفا چیه..نقطه عطفِ صدا تو این آلبوم خونده (sm132)نقل قول:
هله دان دان دان
8 درصد (sm132)
منتظر یه البوم عجیب و غریب از محسنم(sm132)از نوع مثبتش(sm132) بدون دوپس و دوپس و هاوس و ترنس(sm132)نقل قول:
چرا زیپ باز نمیشه
(sm2)عجله نکن با دقت بکش پایین باز میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر ریدی (sm174)
بد دانلود شده حتما باز شد واسه من بریم بگوشیم ببینیم چیه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاسد شدهنقل قول:
(sm30)