رفتم دكتر گفت براي سلامتيت بايد لاغر بكني
يه لاغر بياد من بك.نمش
نمایش نسخه قابل چاپ
رفتم دكتر گفت براي سلامتيت بايد لاغر بكني
يه لاغر بياد من بك.نمش
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯ ﺩﺧﺘﺮﻫﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﻋﺼﺒﺎﻧﯽ ﻣﯿﺸﻦ ﯾﻪ ﻓﺤﺶ
ﻫﺎﯾﯽ ﻣﯿﺪﻥ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻬﺸﻮﻥ ﮔﻔﺖ :
ﻋﺰﯾﺰﻡ ﭘﺴﺮ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻣﺮﺍﻋﺎﺕ ﮐﻦ(sm25)
به سلامتي دختري كه از ليوان باباش آب نخورد،
ولي ك.ير دوست پسرش و تا خ.ايه كرد توو حلقش
امروز دوست دخترمو توپارک باپسره دیدم سریع زنگ زدم گفتم عشقم کجایی:
گفت دارم میرم بدم،تو هم میای؟
قدیما انقد صداقت نبود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واه (sm25)(sm2)
آقایون خانوما کسی لینک دانلود سری بازی های sniper رو داره به ما بده ؟
من خودم دی وی دی های sniper 1 و sniper 2 رو قبلا خریده بودم الانم دارم ولی dvdwriter (دی وی دی رایتر) اَم خرابه نمیخونشون اصلا
خواستم ببینم کسی فایل های این دو تا بازی رو داره ما دانلود کنیم بعد نصبشون کنیم
اکه سری 3 یا 4 ایی هم از بازی sniper هست ممنون میشم فایل هاشو بذارید دمتون جیز
یه سایت خوب هم که بازی های روز و بازی های جذاب قدیمی رو میزاره هم برا دانلود فایل های بازی بهم بدید دستتون طلا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm194)(sm41)
کدوم مه جلوه ی روی تو داره یار (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجموعه Sniper Elite
ورژنِ 3
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورژنِ 2
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورژنِ 1
مجموعه Sniper Ghost Warrior
ورژنِ 1
ورژنِ 2
اینم سایتی که می خواستی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابریشم قیمت نداره حیف از اون موهای تو ... (sm27)
به آینه گفتم تو در منی یا من در تو؟؟؟
گفت:
جدیدا بعد جــ*ق کــ*س شعر زیاد میگی(sm2)
یکی از معضلات امروزه جوانان اینه که!
.
.
.
.
.
.
.
وقتی یه مادر و دختر رو با هم توی خیابون میبینند،
واقعــاً نمیدونن به کدوم شماره بدن(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درک نمیکنه که (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردی قصد خودكشی داشت
.
به بالای صخره بلندی رفت .
طنابی به گردنش انداخت و آن را به صخره بست ،
مقداری سم خورد ،
خود را آتش زد ه و پرت كرد
و در همان حال به سر خود شلیك كرد .
تیر به خطا رفت
و طناب را قطع كرد !
مرد كه از حلق آویز شدن نجات یافته بود ،
به داخل آب افتاد و آتش خاموش شد !
خوردن آب دریا باعث شد ، استفراغ کرده و سم را از بدن او دفع كند .
ماهیگیری او را دید و از آب زنده بیرون آورد .
مرد بوسیله هلیکوپتر به بیمارستان داراب منتقل شد
و در آنجا
بعلت نبود امكانات درگذشت !!!!(sm30)
غلط خوردی از اولش همین بوده (sm142)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیا از خشکی پوست خود رنج می برید .....؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
به درک
خجالت نمی کشید ؟
والله مردم سرطان دارن ، میسازن باهاش ! اینم شد درد آخه ... :|
دوستان اشاره میکنن که به مقوله حجاب هم اشاره کننم
خوب خواهر من اگه حجابت رو رعایت کنی دیگه کسی پوست خشکت رو نمیبینه که بخواهی رنج ببری(sm70)
دخترکم تو چرا این وقت شب بیداری؟
آیا میدانستید که اگر فردا بمیرید
شرکتی که در آن کار میکنید
به آسانی درظرف یک روز برای شما جانشینی می آورد؟
اما خانواده ای که به جا میگذارید
تا آخر عمر فقدان شما را احساس خواهد کرد.
و به این فکر کنید که ما خود را وقف کار می کنیم و نه خانواده مان .....
چه سرمایه گذاری ناعادلانه ای
(sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لالام نمیاد اصلا (sm88)
قطره عسلی بر زمین افتاد،مورچه ی کوچکی آمد و از آن چشید و خواست که برود اما مزه ی عسل برایش اعجاب انگیز بود،پس برگشت و جرعه ای دیگر نوشید...باز عزم رفتن کرد،اما احساس کرد که خوردن از لبه عسل کفایت نمی کند و مزه واقعی را نمی دهد،پس بر آن شد تا خود را در عسل بیاندازد تا هرچه بیشتر و بیشتر لذت ببرد...مورچه در عسل غوطه ور شد و لذت می برد...اما(افسوس)که نتوانست از آن خارج شود،پاهایش خشک و به زمین چسبیده بود و توانایی حرکت نداشت...در این حال ماند تا آنکه نهایتا مرد...
بنجامین فرانکلین میگوید:
دنیا چیزی نیست جز قطره عسلی بزرگ!
پس آنکه به نوشیدن مقدار کمی از آن اکتفا کرد نجات می یابد،و آنکه در شیرینی آن غرق شد هلاک میشود...
این است حکایت دنیا
(sm172)(sm127)
آهنگ غمگین میزارم … مامانم میگه : چت شده ? ولت کرده خبر مرگش !؟
شاد میزارم ، میگه : ذلیل شده دوباره برگشت؟ !!
اومدم نوحه گذاشتم در اومده میگه خاک بر سرت چه غلطی کردی که الان توبه کردی ?
اوضاعی داریم ماهم
دیگه زدم تو فاز اذان(sm30)
عاقد: عروس خانم شما شاغلید؟
عروس خانم: بله حاج آقا.
عاقد: میشه بفرمایید به چه شغلی مشغولید؟
عروس خانم: معلمم.
عاقد: تبارک الله عروس خانوم معلمی شغل انبیاست، خوب عروس خانم معلم چی هستین؟
عروس خانم: معلم رقص،
حاج آقا ساکت شد و دقیقا نمیدونست که شغل کدوم یکی از انبیاست میگن هنوزم به افق خیره شده (sm30)
دیوانه و دلبسته ي اقبال خودت باش
سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش
یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری
راضی به همین چند قلم مال خودت باش
دنبال کسی باش که دنبال تو باشد
اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش
پرواز قشنگ است ولی بی غم ومنت
منت نکش از غیر وپر وبال خودت باش
صدسال اگر زنده بمانی گذرانی
پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش(sm10)
" آرامش"
به معنای آن نيست که صدايي نباشد،
مشکلي وجود نداشته باشد،
يا کار سختی پيش رو نباشد،
" آرامش" يعني در ميان صدا، مشکل و کار سخت، دلی آرام وجود داشته باشد...
"دلتون آرام "(sm10)
منم... بریم سوبرا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺩﺧﺘﺮ۱۲ ﺳﺎﻟﻪ ﭘﺴﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ:
ﻣﻨﻮ ﻧﮕﺎ ..... ﯾﻬﻮ ﻧﺮﯼ ﺑﮕــ*ﺎ ....
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺧﺪﺍﺳﺮﺷﺎﻫﺪﻩ .......………
ﻣﻦ ﻫﻢ ﺳﻦ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻡ ﻓﮏ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ
ﭘﺎ ﺑﺰﺍﺭﻡ ﺭﻭ ﻧُﻮﻥ ﻣﻴﺮﻡ ﺟﻬﻨﻢ !!!!!!!(sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم اما ویژه نیستم ادمینش داره بررسی میکنه مشکلو
خیلیا مشکل پیدا کردن
پسره از حاج آقا ميپرسه: حاج آقا آيا واجبه ما دگمه ي بالاي پيرهنمونو ببنديم؟
حاج آقا ميگه: شما متولد چه دهه اي هستي؟
پسره ميگه: دهه 70!
حاج آقا ميگه: شما همينکه شلوارت نيفته جهاد کردي (sm70)(sm2)
خب منم نیستم!!! پس بیخیالنقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من بودم 24 روزم مونده بود تا اتمامش اما دیشب یهو از ویژه خارج شد
نامه زدم ادمینش گفت فقط شما نیستی چند نفر دیگه هم همین مشکلو دارن تامل کنین درست میشه(sm102)
بر خودت (sm35)(sm70)نقل قول:
(sm3)نقل قول:
دانشمندان ناسا طی تحقیقاتی متوجه شدند که در مریخ الکل و یخ وجود داره...
.
.
.
.
.
یعنی ما برای زندگی در مریخ فقط باید ماست موسیر و چیپس و قلیون ببریم !!!!
بایه شلوار کردی(sm30)
مورد داشتیم دختره میره نمایشگاه ماشین به صاحب نمایشگاه میگه 206 دارین
صاحب نمایشگاه میگه چه تیپی باشه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دختره میگه خوش تیپ باشه :|
میگن صاحب نمایشگاه زده تو کاره حلیم(sm2)
جانی سینس تورو لیس زد چون...؟ (sm2)نقل قول:
نقل قول:
(sm2)
ﻧﮕﺎﻩ ﺑﻪ ﻧﺎﻣﺤﺮﻡ ﺣﺮﺍﻡ ﺍﺳﺖ ﻣﮕﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ
ﻻﻣﺼﺐ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﺑﺎﺷﺪ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. ﺁﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﻫﺮﺩﻣﺒﯿﻠﯽ(sm30)
ادامه ـش؟ (sm2)نقل قول: