ماشالله استااااد(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ماشالله استااااد(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقدر خاصه که باید بارها گوش بدی تا کارو بفهمی(sm132)
یکی عنوان تاپیک رو هم عوض کنه
با سلام خدمت دوستان جان...دلم براتون تنگ شده بود...
بعد از مدت ها بنده رو به وجد آورد...باور بفرمایید وقتی با هدفن گوش میدم، میبینم که روحم داره از تنم جدا میشه...
چه تنظیمی...به به...بسی لذت این دنیا و اخرت رو بردم...
آخه جوری از ویولون توو کاراش استفاده میکنه که آدم دوست داره اخرین چیزی که قبل مرگش بشنوه ویولون شادمهره...
پارسا کجایی که استاد باز امد...(البته ارادت خاص دارم خدمت محسن عزیز که بیصبرانه منتظر آلبومشم)
حرف دل بنده رو زدید...(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم خدا یه انگیزه وافر نصیبش کنه تا خودش آهنگ سازی و تنظیم رو دوباره دستش بگیره و مثل این اثر زیبا ما رو به معراج ببره...
سلام شاهرخ عزیز خوبینقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی قشنگه منم دوسش دارم و مدام پلی میشه
اون اهنگی که شادمهر براش دمو نمیده و یهویی میاد خیلی میچسبه به ادم مثل اون قدیمانقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم سایتها متوجه نشدن چون یهویی اومده فردا دیگه همشون میزارن اهنگو
پیمان کجایی پس
نقل قول:
عصری گوش دادم فربد (sm93)(sm118)
عالیه فقط یکم تمپوش پایینه اگر بیشتر می بود انرژیک تر میشد
ملودیش متعلق به یک خواننده الجزایری هست ولی جنس ملودی و آهنگسازیش بسیار شبیه به آهنگهای اروپای شرقی و منطقه بالکان مثل آلبانی و بلغارستانه (sm179)
اومد با توپ پر هم اومد (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا آفرین به این استعداد
این ورژن اصلی آهنگ هست [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جرات هم تنظیم و هم نوازندگی یه سر و گردن بالاتر از ورژن اصلی هست
واقعا از دیشب تا الان بیشار از 40 بار گوش دادم
با اینکه بی کلام هست ولی صدای ویلن با آدم حرف میزنه
وقتی این کارا رو میشنوم ازش اون چرای همیشگی مثل باتوم میخوره تو سرم
خدا کنه بیشتر از اینکارا بشنویم ازش
و کار هایی که خودش بسازه و تنظیم کنه
این آدم تموم شدنی نیست و این آهنگ یه خط بطلان رو همه حرفایی هست که پشتش میزنن
بعد مدت ها با این آهنگ تو هم راضی شدی فربد (sm127)نقل قول:
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویلن که زده اصلا به کنار همیشه خوب بود برو تو قسمت الکترونیک ببین چقد پیشرفت کرده تنظیمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین track رو یکی دیگه تنظیم میکرد باز هم انتقاد میکردید چون اسم شادمهر نبود و بازی با نام اشخاص هست ...............
دیشب رفتم باشگاه به اپراتور باشگاه گفتم آهنگ بی کلام شادمهر رو دانلود کنه بزاره همه گوش بدیم..
آقا دانلودش کرد باشگاه رفت رو هوا.. بچه ها وزنه هارو میرتکوندن (sm137)
این تنظیم شادمهر نشون میده کت تنه کیه هنوز
چرا خود شامهر هیچ پستی نذاشته ؟
پرچمش بالاس مثل همیشه (sm127)
عجیبه این همه انتشارش الکی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر شادمهر میتونست کارای بزرگی کنه تو موسیقی و انجام نداد سنشم داره بالا میره دیگه حیف واقعا
این کارش خوب بود بعد مدتها هر چند بهترم میتونست باشه ولی راضی کنندس(sm10)
نکنه هممون سر کاریم(sm2)
الان شادمهر پست میزاره میگه این کار کار من نیست (sm25)نقل قول:
الانه که یه پست بذاره بگه از میلاد هاشمی عزیزم تشکر میکنم که مثل همیشه تو این کار هم سنگ تموم گذاشت
اینجا دیدن داره یعنی بعدش (sm2)
تو اکانت اسپاتیفایش گذاشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان اینم آلبوم کامل خانم zaho حتما دانلود کنید
شادمهر از ترک ۶ این البوم الهام گرفته
کاور البوم رو ببینید یاد چی می افتید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب تنظیمش کار ارون حسینی بودی
دمش گرم، هیچی شک هم نکرد
پس قاعدتا همچنان باید منتظر یه بیکلام ساخته خود شادمهر هم باشیم
قطعه Tourner La Page ترانه ای فرانسویست و پیشتر با صدای Zaho منتشر شده که من و همکارانم این قطعه را به صورت بیکلام با اجرا و تنظیمی متفاوت تقدیم شما عزیزان میکنیم.
Violin: Shadmehr Aghili
Arrangement: aronh.official
Mix & Mastering: mohamadfalahireal
Producer: amirfarshbaf1
imehraad_ alirezahaghighi
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخ اخ (sm2)(sm2)
چقد این حرکت لازم بود
این نشون میده اگه برا بقیه اهنگا هم اسم تنظیم کننده اینا رو نزنه همه از کار لذت میبرن (sm2)
مگه کاری نبوده که خورش ساخته باشه و بگیم بده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال حاجی(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتم میدونی الان سر این اهنگ همه فک کردن تنظیم خود شادمهره که همه تعریف کردن (sm2)
اگه از اول میدونستید این تنظیم شادمهر نیست بازم تعریف میکردید ؟ قسم میخورم که نه (sm2)
مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 آلبوم دیگه هم داره من نتونستم پیدا کنم اگه ممکنه قرار بده
گفتم این ادم بشو نیست
تنظیم آرون
متاسفانه فک کنم سیاست شادمهر بود که اینظوری آهنگ بده که همه بگن به به عجب تنظیمی کرده شادمهر بعد بیاد پست بذاره بگه یکی دیگه تنظیم کرده که نشون بده طرفدارا بدون اطلاعات کافی از موسیقی فقط دنبال اسم میگردن و شاید به راحتی بشه تنظیم هاشمی رو هم بدون اسم با شادمهر اشتباه بگیریم و کلی هم تعریف کنیم به به عجب لایه هایی داره تنظیم و فلان و بهمان خلاصه که همه رکب خوردیم امیدوارم کارای خودش بیاد و از همون اولم بگه عواملو
گوه تو هنرش و کار کردنشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه بیشعور اهنگ بی کلام رو هم یکی دیگه باید برات تنظیم کنه بعد خود بیشعورت چیکاره ای این وسط به اسم خودت میزنیش
از سبک دیپ هاوس اش میشد حدس زد نباید کار خودش باشه (sm25)
شادمهر هیچ موقع این سبکی تنظیم نکرده بود
بابا گوش بدین حرف نزنین همش درگیر اسامی هستین(sm2)