تو بیمارستان شهرمون موقعی که موتور رو با روزی هزار تومان قسط میفروختن از غایت تصادف موتور، بخش آبیکو زده بودن(sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو بیمارستان شهرمون موقعی که موتور رو با روزی هزار تومان قسط میفروختن از غایت تصادف موتور، بخش آبیکو زده بودن(sm77)
خب دیگه من برم . . . (sm50)
(sm27)
خیلی خوب بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا باز تو اینا کویر از همه شون بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تصادف کرده و توبه...
موتور ایرانی بود کورپیش وسط خیابون شکست(sm54)
شاید جدیدا اینم آشغال شده شده باشه . تا 3 - 4 سال پیش که خیلی ازش تعریف میکردن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا قطعاتو تشکیلات زیرزمینی چین میزنه همشو
(sm27)
اون گفت که به همشون بگم کوچیک بزرگ، زن و مرد، پیر و جوان همه جاکشننقل قول:
(sm2) اون خیلی غلط کرد
(sm27)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Break Fast At Tiffany's 1961 . . . (sm50)
این که زاده آسیایی رو میگن جبر جغرافیایی(sm25)
اینکه لنگ در هوایی صبحونت شده سیگار و چایی(sm50)
ای عرش کبریایی چیه پس تو سرت؟(sm39)
کی با ما راه میایی جون مادرت؟(sm74)
(sm106)نامجو(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
دست گلت درد نکنه مرسی داداشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخلص همه ی بچه های انجمن هم هستم (sm127)
خواستم نقل بگیرم بعد گفتم یه جمله بگم خلاص...
طبق معمول توهین و تحقیر از سمت خانواده...
27 صفحه پستهای شمارو خوندم (sm50)
(sm70)
زندگی ادامه داره (sm50)
شجریان پسر ... (sm81)
دکتر افشین یداللهی ... (sm74)
فردین خلعتبری ... (sm50)
IBanez Artist .... (sm118)
نظرمو میگن اینجا در مورد آهنگ شادمهر ،
ترانه فوق العاده سخیف و بی معنی ...
موسیقی خیلی ابتدایی در حد کارای حامد برادران ، البته کارای حامد برادران خیلی بهتر از شادمهر تشریف داره
خوندن شادمهر هم دقیقا همون لحن البوم تجربه کن تشریف داره ، به همون اندازه بی روح و مصنوعی ...
هیچ ایده ی نو و تازه ای توی کارش نیست ...
میلیک ، اگر ز باده مستی خوش باش ،
با لاله رخی اگر نشستی خوش باش ....(sm50)
تو این کشور فقط یه بنیان گذار هست که سالِ پنجاه و هفت اومد و بنیان دیکتاتوری مذهبی رو اینجا بنا کردنقل قول:
من خیلی راحت میتونم بگم که فقط تو اینجا از هر 10 تایی که آلبوم رو گوش کنن 9 تاشون از کارای آلبومش خوشش نمیاد ، چون اصلا نمیتونن درک کنن نوع موسیقی و نوع شعرهارو ...
این کاری بود که روحانیون مبارز برنامه ریزی کردن تا یه سری آدم بی سواد و سراسر لجن رو بزارن برای اداره ی امور مملکت ...
کار خوب رو همه گوش می کنن ، کمتر کسی از سبک ها سر درمیاره ، مثلا همین دیس لاو اصلا سبکی به این اسم وجود نداره یا پاپ احساسی اصلا همچین چیزی وجود نداره ... (اینا همه رو همین تازه به دوران رسیده های مثلا موزیسین و خواننده انداختن رو زبونا)نقل قول:
این مردمی که خواننده ی مورد علاقه شون امثال مرتضی پاشایی و بهنام بانی و حامد همایون تشریف داره ، اصلا لیاقت گوش دادن به موسیقی خوب رو ندارن
همین کاکوبند مگه نیست اصلا کسی متوجه نمیشه چی میخونن ولی چون کارشون حرفه ای و قوی تشریف داره ، اکثرا گوش می کنن ...
میشینن پشت سیستم و میگن اه شادمهر نباید با اینا کار کنه ، حمله میکنن به پیج آهنگساز و ترانه سرا و تهیه کننده و خود شادمهر ، خودت ببین عمق تفکر یه سریا اینه که برن زیر پیج یکی کامنت بزارن که با این کار کن یا با اون کار نکن ، اصلا به این فکر نمی کنن که کسی به غیر از اینا در حال حاضر با شادمهر کار نمیکنه ،
آهنگ هم که میاد بیرون تا یه هفته میگن وای استاد شاهکار ساخته ، بعد هم میزارنش کنار خیلی ساده ، اینجوری میشه که هر روز مثل علف هرز خواننده از اینور و اونور میزنه بیرون ...
(ما اصلا مفهوم طرفداری کردن رو بلد نیستیم)
از عشق می ترسید و گفت ،
از عشق می ترسید و رفت ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
جانا سحن از زبان ما می گویی(sm10)نقل قول:
(sm127)نقل قول:
تو با تمام حادثه ها فرق می کنی(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب انصافا خیلی ناراحت شدم و خواستم حتی باشوخی هم شده بیای سمت ما که ب شخمت نیاوردی(sm120)
درباره این موضوع خانوادگی نمی تونم دخالت کنم اما کم و زیاد برای همه هست و ارزش نداره ناراحت بشی(sm10)
میترسم از آدمايى که عاشق نمیشن ولى راه عاشق کردن دیگرانو خوب بلدن ...
وصیت می کنم وقتی از در گذشتم این البوم شاهکار همایون رو برام پلی کنن(sm50)