(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس تکلیف ما چیه مالی جون؟؟ بریم بمیریم..نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کاملا حقد اری درست تو هم وضعت خوب نیست ولی یه جور میگی انگار این قضه هضم شده که ماها حق زندگی نداریم واقعا این طوره؟؟!!یعنی باید تن بدیم به جامعه؟؟ تن بدیم به چیزایی که باورشون نداریم؟؟!
مشکل من اینه از همه طرف میخورم...تو میگی از سوی قشر دین دارم میخوری خب این انتخاب خودتب بوده داری هزینه باورتُ میدی درسته این حقت نیست ولی ما چی؟؟
مشکل من با تو نیست! من میگم ما هر دو در یک جبهه ایم! جبهه ای که حقیق اولیه انسانی خودشُ میخواد همین
دلم واسه ونگر میسوزه(sm74)
خاک به سرش(sm3)نقل قول:
شکستن رکورد رائول قسمت بهترین بازیکن تاریخ بود(sm120) مبارکش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیا در سینما به جز فیلم Million Dollar Baby صحنه خودکشی فیلم دیگری هم که دوست داشته باشید و مثل این فیلم از آن دفاع کنید؟؟؟ چون شما در بعضی فیلمها خیلی با این صحنه ها مشکل دارید (صحنه های خودکشی)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود فراستی: شاید این تنها فیلمی است که من از خودکشی اش دفاع می کنم.
(sm120)
رونالدو افت کرده تا قیمت داره ردش کنیم بره(sm120)نقل قول:
کاملا معلوم بود از رو شکم سیری بازی میکنه دیوث(sm3)نقل قول:
منم لذت بردم...البته از ما نپرسه بهتره...از آدمای امید وار بپرسه نتایج بهتری به دست میاره....(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا فک نمیکردم این کارُ بکنه فقط کاش ادامه نیافته بود اون 2 دقه(sm120)
بیل امیدوارمون کرد (sm120)نقل قول: