منکه هروقت آلبوم بیاد اول یه دور گوشش میدم بعد Shift+Del (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
منکه هروقت آلبوم بیاد اول یه دور گوشش میدم بعد Shift+Del (sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)تف نده مومن از وقتی البوم بنیامین خبرش اومده تو اروم و قرار نداری
امروز موزیک وله های ماه عسل موزیکای مثله مجسمه بود(sm81)
درباره البومم فکر کنم حرف زد من پا تی وی نبودم.اسمه تنظیم کننده هارو که دقیق شنیدم اورد
کلاغ کوفی
بنیامین (sm2)
(sm2)تیزر بنیامینو عمه من با چار کیفیت میزنه
(sm2)میخوای با مدیر پیج اغا وارد مذاکره بشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نه بنیامین قضیش فرق میکنه با یه مسروریت و شور و شعفی میزنی مشخصه (sm2)جان اسنو من ننشو میگفتم کیه با خودش کاری نداشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)میدونم بخاطر همین همه گیر شدنقل قول:
(sm2)زر نزن دیوث تا بحال دیدی من از بنیامین حرفی بزنم تو نمیدونم چرا چن وقتیه گل از گلت میشکفه (sm30)نقل قول: