محض اطلاع:
lives of the other
wonderfull life
جمعه اکبر انتخاب کن یا آف کنیم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
محض اطلاع:
lives of the other
wonderfull life
جمعه اکبر انتخاب کن یا آف کنیم (sm120)
خیلی خوب بود با هوملز چه زوجی میشن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوملز که میره عنچستر(sm172) (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا بعد از اکران هیچ حرفی نداریم فراموش کنید من قبلا دیدم باهاش مثل یقیه فیلما رفتار کنید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا تلطیف فضا اگه اینو ندیدین [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اضافه شود(sm120)نقل قول:
فولاد خوزستان با 3 پنالتی هدر رفته رکورد دار پنالتی خراب کردن در لیگ چهاردهم است و تیم های نفت مسجد سلیمان، استقلال خوزستان و سایپا نیز هر کدام دو پنالتی خود را از دست داده اند(sm2)
اینجا تو جنوب پنالتی زدن حرامه و جرم بزرگیه(sm2)باشد که ایمان بیاورید(sm2)
البته فیلم من its a هم داره (sm120)نقل قول:
رای من ممتنع (sm120)
پدیرفته شد با قید 3-4 فوریت(sm120)فقط احتمالا بررسی هر 3 بره جمعه مهمون کنه داریم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمدی(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی رای من که مثبت (sm98)
تصویب شد! (sm120)نقل قول: