هرچند فرقی نمی کنه برام ...دیگه از حد گذشتم و نبود شدم اما بهرحال دوس دارم اینو وصیت کنم!
نمایش نسخه قابل چاپ
هرچند فرقی نمی کنه برام ...دیگه از حد گذشتم و نبود شدم اما بهرحال دوس دارم اینو وصیت کنم!
دور از جونت (sm89)
(sm50)
تو برام خورشید بودی (sm50)
(sm50)
من پست که دادم یادم رفت نتو قط کنم بعدش خوابیدم شرمنده...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره واسه همه هست منم عادت کردم.جالبیش اینه که خودشون از کارشون پشیمون میشن...مادر امروز مهربون شده (sm138)
خدا نکنه میثم جان (sm72)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شکلک به نام بابک زده شده ما فقط کاپی کردیم (sm120)
دشمنت شرمنده(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مادر ذاتا مهربونه اگه چیزی هم می گن ب قول خودشون از سر خیرخواهیه هر چند تو کله ما نمی ره و بعدا می فهمیم که اره راس می گفتنا (البته نسبی هست)
ب قول شاهین می ماره ی گوفته نوکون نوگو نوشو بازی مین تره بیچاره کونی اون بی سواد بو مثلن(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعبان اشن چی گیدی(sm77)
(sm54)
(sm2)چجوری س. میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
هنوز گوش نه دادم . . . mp3 حیفه . . . (sm50)
موافقم (sm50) اما من کم طالقتم(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سی دی شو حتما تهیه می کنم
نت شبانه رايگان كدوم شركت خوبه ؟؟
خالی کردیم جاتو ویلی . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تابحال سی دی نخریدم
سینما هم فقط دوبار
کلا اهل کار فرهنگی نیستم (sm59)
پسر داییم پرتگاه سامانو داره باید حتما بگیرم ازش
یه کم فحش بده آروم شی حرجی نیست . . . (sm50)
چند تا پنج شنبه شد !؟
ما هنوز رو پاییم . . . (sm50)
حیف ، حیف ، حیف ... (sm50)
بی کس و کار . . . (sm50)
حیف از اون شبایی که بی تو به سر شد . . . (sm50)
تنها ، غمگین ، نشسته با ماه ... (sm50)
مثل هر روز مثل هر روز به تو فکر می کنم ام روز . . . (sm50)
ام روز اتفّاق خاصّی نیوفتاد و تو نیامدی . . . (sm172)
علی رضا رضایی معاصر . . . (sm59)
مثل طفلی که بچسبد به پدر ، وقتِ خطر ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی شب می خواستی منو زن بدی ، خودت بیش تر لازمی که . . . (sm50)
(sm2)
منجی عالمِ حشریت دیگه فردا ظهور کن ... وقتشه ...
بوچ ، بوچ ...
داره نسلش رو زیاد می کنه ، حواسش رو پرت نکن میلاد . . . (sm59)
هی هر شب جمعه شیعیان جهان میرن رو کار به امید اینکه از فردا میخوان برن رو کار حوریا تو بهشت ...
هی هر جمعه نمیاد ، نمیاد ، نمیاد ...
چِتِ پاره تشریف دارم ... (sm50)
از ابرها برای تو ،
گلپوش آسمانی خواهم بافت .
سپس مرا بسان درخت که برگ ها در آغوشش گرفته اند
در آغوش بگیر ...
Milik ...
آره ، مثل همین ورزش کارا خود شون رو آماده می کنن برای مسابقات . . . ییدنِ دخترای اون ور . . . (sm2)
باشد که رست گار شوند . . . (sm50)