اوه یــس یــس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اوه یــس یــس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
ديوثا شيفت شبم دارن(sm2)
پیوستن mojikhafan عزیز را به دیگر کاربران تبریک میگوئیم .
پیوستن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عزیز را به دیگر کاربران تبریک میگوئیم .
احسنت به اين كاربرا كه با قندشكن ميان عضو ميشن(sm2)
اقاي گرگ شناس،اونموقع ١١ رو زدم چرا دوباره ميرفت رو ١٠ ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان با بشكن بشكنم(sm2)
شب خوش(sm27)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] امیر جان سلام
چند تا کار از شاهین ممکنه معرفی کنی
من خیلی وقته کاری ازش گوش ندادم
لطفا تو مایه های اینا باشه
طرف ما
پارتی سیاسی
وای کشته مارو
با ما
ممنون . تو خوبی ؟ (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بیشتر تو این سبکی ازش دوست داشتم
به جز بی بی سی دیگه این مدلی کاری نداره ؟
نقل قول:
باشه این 2 تا را پس دان میکنم
ممد نوبری و آیت الله بی بی سی (sm14)
آهنگای دیگش تو سبکه راکه دیگه؟
من آخه زیاد اهل راک نیستم از این نظر ...