قرار بود اول اهنگ پخش بشه پس چی شد.
نه خبری نه اهنگی من که چشمم اب نمیخوره دو روز دیگه بیاد
نمایش نسخه قابل چاپ
قرار بود اول اهنگ پخش بشه پس چی شد.
نه خبری نه اهنگی من که چشمم اب نمیخوره دو روز دیگه بیاد
نه دیگه ویدئو با آهنگ میاد اینجوری بهتره چون جذابیتش بیشتر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرجور میخواد بیاد فقط دو روز دیگه بیاد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میاد انشاللهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میاد انشاللهنقل قول:
ی سلامم بکنیم ب اون کسی که بجای نام کاربری شماره موبایلش مینویسه
.
.
.
سلام اسکول(sm120)
ناموسا دیگه 30 ساعت اخر و من به شما این قول میدم
علیرضا امیرقاسمی میگفت اقا تورو خدا اینقدر نگین با شادمهر مصاحبه کن بسه دیگه(sm2) شادمهر زیاد اهل مصاحبه نیست ولی سعی میکنم برنامه بریزم تا عید مصاحبه کنم
30+18نقل قول:
نوشته اصلی توسط totti [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm79)
(sm120)(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط totti [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]