بی مرام! ببین هنوزم این ورام
ببین نشد که از فکر تو درام (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
بی مرام! ببین هنوزم این ورام
ببین نشد که از فکر تو درام (sm74)
بی معرفت بدون که بدم میاد من ازت (sm88) (sm102)
(sm1)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی خودتی یا نه (sm120)هنوزم گوگوش گوش میدهی ؟ (sm120)غریب آشنــــــااااااا شـــــــــووهر میخوام بیااا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بزرگ السلطنه چاخان خوب اومدی کرمانشاه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها خوبی ؟ چه خبر ؟ یه مدت پیدات نبود فک کردم فرار کردی رفتی ترکیه مرکیه (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکراری شده جون تو . زدم تو کار بهنام بانی و تتل . مسیح و هوروش بند (sm59)
بهت پیام دادم که هر موقع میخواستم بهت میگم ینی جوری گفتی باشه گفتم غلط کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشتقبال گرمی کردم ازت شاید ب خاطر همین ترسیدی .نقل قول:
چی بگم خو گفتم بیا خوش آمدی منتظرم
البته میدونم آمدی (sm155)
(sm2)