میلاد اون آهنگه ، تیتراژ تئاتر سه گانه اورنگ رو که یه سالی پیش گذاشتم ، داری هنوز !؟
پلی . . . (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد اون آهنگه ، تیتراژ تئاتر سه گانه اورنگ رو که یه سالی پیش گذاشتم ، داری هنوز !؟
پلی . . . (sm50)
آخ که من ، آخ که تو ، آخه من ، آخه تو . . . (sm50)
زندگی چیزی نیست ،
جز همه در به دری ،
شهرِ بی حوصله گی ،
خسته از بی خبری ...
زندگی زیبا نیست ،
کاش میشد ریشه اش را خشکاند ...
Milik ...
تو هاردی که تو مغازه میندازم ندارم ، بفرست ، سریعا ، لطفا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان اوکیش می کنم . . . (sm59)
میلاد . . . (sm10)
و هنوز خواننده اش نا شناسه . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم از روی دی وی دی یِ تئاتر جداش کردم . . . یه کم از 320 بهتره . . . (sm50)
بچه ها اگه خواننده اش رو می شناسین بگین . . . (sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا عجیبه که تو تیتراژ اسم خواننده نباشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی بعضی از مدیرای سایتهای موزیک خیلی عوضین میان داخل انجمن و آلبومها رو میبرن و میزارن رو سایتشون
خط به خط تیتراژ ابتدایی و پایانی رو 3 ، 4 بار نگاه کردم . . . حتّی موسیقی یِ متن رو هم نه نوشته !!!
حس می کنم برای این که مجوز نه داشته نه نوشتن . . .
باید زنگ بزنم به شخص بابک چمن آرا به پرسم . . . (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
این پیجش تشریف داره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی دونم والّا . . .
اگه فیک نه باشه ، احتمالا همینه . . .
ژق نافرجام
خانواده سر رسید...
(sm50)
برو توی دست شویی کار رو تموم کن . . . (sm50)
نَنَمـــــــــــــــــــی یییییییییییی.. نَنَمـــــــــــــــییییی یییی ییییییییی. .. نَنَمــــــــییییییییی..
نَنَمـــــــــــی.. به کاکا..سهی گُل.. ننمـــــی.. به شبــــ.. نَنَمیییییییییییی..
ننمــــــــــــــی ییییی.. به کـــــــــآآآآآسه ی گُل.. ننمــــــــــــی.. به شبـنَمییییییییییی
خَره خــااااار.. میخوره.. سرِ دیــــــــــــــــــــــو ارِ تو..
سرِ دیـــــــــــــــــوارتـا اااااااا میخوره.. خارِ دیـــــــــــــــــــــــ ـــــوارِ تـــــــــــــــــــــــو ..
سرِ دیـــــــــــــــــــــوا رِ تو.. خارِ دیــــــــــــــــــــــو ارِ تـــــــــــــــــــــــو ..
نَنَمــــــــــــــــــــ ـــی.. به گِلُ.. نه به گُلـ نَمــــــــــــــــــی.
نَنَمــــــــــــــــــی.. به نَمُ.... نَنَمــــــــــــــــــی یییییییییی به شبـ نَمیییییییییییییییی
سرِ دیـــــــــــوارِتا.. میخوره.. خارِ دیــــــــــــــــــوارِ تــــــــــــــــــو..
خارِ دیـــــــــــــــــوارِ تــــــــــــــــــو.. سرِ دیـــــــــــــــــــوارِ تو
نــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــه.. نه تو..
نَنَتو.. نَنَتــــــــــــــــــــ ــــــــــــو.. نه بَدییییییییی... نه بدیییییییییییییییی بلدییییییییییییییی..
آخ که من.. آخ که تو..
آخِ من.. آخِ تو..
آخه من.. یِکـَمُ.. تو صَـدی ییییییییییییییی..
آره من.. یِـکَمُ.. تو صَدی یییییییی..
چه چه فصـــــــــــــــــــــــ لِ بدیییییییی..
چه فَــ فَـصـلِ... بدییییییییییییییییی..
نه داره ویسکیم یخ تند و داغ یه مزه تلخ . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
(sm127) (sm50)(sm127)
(sm127)نقل قول:
نقل قول:
. . . (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه پرید (sm120)نقل قول:
(sm81)
(sm74)
راستی صابر دقت کرده بودی اشک تو چشم این شکلک تکون میخوره
صابر عینک میزنی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان . . . (sm59)
کلاً دقّت کردم ، که بی دقّتی ، به ساده ترین چیزای دور و بر مون ، خیلی زیاده . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی . . . چشم راست 5/5 ، چشم چپ 5/25 . . . (sm50)
چرا حالا !؟ (sm51)
شقاتونو زدین اینجا دارین هی پیام میدین(sm2)
(sm50)
بهترینهای عارف رو داره پخش میکنه
دیوث بگو کورم دیگه...نقل قول:
بعدشم این شکلک اصلا تکون نمیخوره همه چیش ثابته (sm2)
تو بمیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خونمون میدون جنگ نیست ...(sm50)