حوصله فوتبال ندارم میخوام فرار از زندان بیبینم ..
نمایش نسخه قابل چاپ
حوصله فوتبال ندارم میخوام فرار از زندان بیبینم ..
سریال بیخودیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدیش!?؟!
از تی وینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سرت چی دوس داری بشنوی الان ..
ینی شی ینی شی فرار از زندانو میگه بیخواد 7 8 سال پیش من خودم از نزدیک شاهدش بودم چطور ملت واسیه دوبله ش کله میشکوندن تو ویدئو کلوپ ها ..
(sm27) این شه صوبتیه ..
زر نزن من این با لاستو نیگا میکردم منتهی ولشون کردن بعد تی وی که گذاشت باقیشو دیدم واقن بیخودهنقل قول:
(sm74)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]