یه مدته نویز میوفته رو خط تلفن نمیدونم از کجاس..میزنه نتو قطع می کنه دیوانه کرده (sm1)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه مدته نویز میوفته رو خط تلفن نمیدونم از کجاس..میزنه نتو قطع می کنه دیوانه کرده (sm1)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا اسپلیتر ریده باس عوض کنی یا خود مودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول اسپلیترا رو قط کن یعنی تلفن رو خط نباشه درس شد یعنی باس عوض کنی
دوم مطمئن شدی از اون نیس باس با یه مودم دیگه تست کنی
واسه همه ی گوشی هایی که دارین اسپلیتر بزارنقل قول:
(sm70)نه دیگه در این حد عقلش میرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
پس مشکل همونیه که تو گفتی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسپلیترو عوض کردم ، تلفنو بر میداری فقط خشخش می کنه صدای نویز میاد وقتی قطع میشهنقل قول:
دیروز عوض کردم مودمو وقتی که نویز داشت قطع موند بعد از عوض کردن ولی بعد اون هنوز که قطع نشده
تلفنم قطع کردم همه کار کردم تقریبا جز عوض کردنِ مودم
من تا بحال در همه سالا فقط یبار اسپلیتر خراب شد عجب بدبختی داشتم تا فهمیدم یه مدت خطمون یه طرفه شده بود (sm120)