چرا تو این شبای عزیز میخوای منو زجر بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا تو این شبای عزیز میخوای منو زجر بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
این یه نمونه ساده ش ..
جلوتر Ajax اینا وسط میاد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو جاهای خالی و اگر خواسای رو عکس کار کن
اسماشونو بزن و نیو البوم کامینگ سون از این چیزا
(sm178)(sm178)(sm178)
یعنی خودت هرجور تونستی این حرفتو تفسیر کنی بالای چشم من ، روی سر من
رشتی هستی دیگه باید ساده ترین جملاتم برات تفسیر کنن
لقب الی زورگو هه ..
فقط زور میگه ..
گویا نظر بهروز به آلبوم مثبته
بدش هم نمیاد با محسن همکاری داشته باشه ها
(sm59)
تا خود صبح با خودم،همش کلنجار میرم
تا بلکه خوابم نبره،نیای به خواب دیدنم. . .
عجب آهنگیه (sm50)
دمش گرم!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت بر تو مرد فهیم ..
دو ساعته داره پلی میشه (sm50)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]