دقیقه ی7 به بعد (sm118)(sm171)
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقه ی7 به بعد (sm118)(sm171)
شخمی ترین کارگردان L.A متنفرم ازش (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین بیاد ایران بسه (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
همچنان (sm88)
صفر بگیری بهتره خوووو ولی گرون میگه نمی ارزه شاید تعمیری باشه و چند مشکل دیگه اینا رو در نظر بگیر در کل صفرش رو بگیر به صلاحه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته بستگی به خودت داره ولی شاید هم تمیز باشه و لب تاپه خوبی باشه به هر حال من معایبش رو گفتم(sm50)
شرایطم با این جوره تحقیق میکنم خوب بود میخرم نبودم نمیخرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی ولی یه کمی هم گرون میگه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا نون طرفو آجر نکنی ول کن نیستی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]