(sm2) ولتون نمی کنم تا 20 اسفند ایندفعه دیگه نوبت ماست
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) ولتون نمی کنم تا 20 اسفند ایندفعه دیگه نوبت ماست
خدارو شکر که دارن خداحافظی میکنن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا رو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا لش بازی در میاری فقط(sm2)
- (sm50)
آلبوم خداحافظ گروه آریان بیست اسفند در سرتاسر جهان و کشور
(sm2)
کشور جزو جهان حساب نمیشه؟ (sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنهت طرفدار آریان در نت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو چیکار کنم ؟ نیم ساعت دیگه میان (sm120) چند شب پیش مادرم اومده بود ، بهش گفتم رفتم اونجا میخوام برم درفت nba ثبت نام کنم ، یهو ترسید گفت میخوای بری پناهنده شی (sm2)آآخرم میخواست بره به خانومم گفت تو رو خدا میرین اونجا مواظبش باش (sm2)
گره (باغ وحش) آریان
خوبه که دارن میرن
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمک نکنی ی وقت(sm2)
برو چیر لیدر شو(sm120)
رضا صادقی
آهنگ (بی تو) رو خیلی خوبه اجرا کرده
مثل کارای قدیمیش شده
لیدر پیدر نداریم (sm120) سوسول بازی هم نداریم (sm120) آمادگی بدنی ام به حد ایده آل رسیده و وقتشه که مهدی پلنگ بازنشسته بشه و بشم پُست 1 تیم ملی (sm120) تازه میخوام برم درفت ثبت نام کنم ، جیمز هاردن و استیفِن کُری رو نیمکت نشین کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها آلبوم سینا سرلک ارزش گوش دادن داره ؟
سنتی میخونه..صداش عالیه.. ولی اگه سنتی گوش کن باشی(sm120)
(sm70)ذرت مکزیکی زدم چه حالی داد ..
(sm70) تا حالا نخورده بودم ..
تو باید بری تو تیم پیشکسوتان با برادران محشون بازی کنی(sm2)نقل قول:
میچسبه تو این سرما (sm140)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در سطح همایون شجریان و علیرضا قربانی هست یا نه ؟نقل قول:
ی لحظه فکر کردی تو مکزیکو سیتی هستی ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
سسش کم بود ولی ..
در عوض تند بود ..
دقیقا تو این هوا بد میچسبه ..
(sm70)
فکر کنم شاگرد شجریان بود... همشون صداهاشون خوبه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کسی که سنتی گوش کن نباشه نمیتونه لذت ببره.. مثل من(sm120)
من که خوشم میاد از صداش
واکینگ دد چقد قشنگ بود این قسمت .. (sm118)
آتشی هم بیاد گزارش کنه (sm120) با توجه به اینکه 32 سالشه ولی خوب بازی میکنه(sm2) ینی غیرممکنه آتشی گزارش کنه ، چند دفعه نگه با توجه به اینکه (sm2)نقل قول:
آیدین مقیمی خلوک هم حالا واسه ما شده کارشناس (sm120) اولین باری که دیدم گزارش کرد به خودم فحش دادم (sm120) یه بار هم زد کارشناس بسکتبال به همه فحش دادم (sm120)
(sm50)(sm50)
خوبه منم بگم محسن اگزوز ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
این بازیکن نبود تا چند سال پیش؟(sm120)
نقل قول:
(sm10) سنتی زیاد گوش میدم ولی تا حالا از ایشون چیزی نشنیدم
بگو .. اقا هرچی دلت میخواد بگو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)
اگه پیگیر هستی.. گوش بدهنقل قول:
بازیکن ؟(sm120) آیدین پپه بهش میگفتن (sm2)نقل قول:
حالا هم رفته مدرک مربیگری گرفته واسه من خلوک (sm120)
(sm120)نقل قول:
برو با این یارو کیه.. ریشش بلنده.. شبیه داعشیاست... با این بازی کن(sm2)
اشترم این عرشیا تا کی اویزونه
نقل قول:
بزرگی هنرمند به هنرشه
نه به اسم و یا لقبی که من یا شما واسشون انتخاب میکنیم
ولی علی پهلوان فاجعه وار ضعیفه
جیمز هاردن (sm120)نقل قول:
عالیه (sm1)
یکی از بهترین پُست 1 که تا الان دیدم ولی من از استیفن کُری بیشتر خوشم میاد
به خودم میگفتن اسی استکتون (sm2)
شکیل اونیل بیشتر بهت میومدهنقل قول:
(sm98) اون پُست 5 بازی میکرد ، بهترین سنتر تاریخنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من زیاد پیگیر نیستم(sm120)نقل قول:
کری هم تازه اولین بار شنیدم(sm120)
ولی چند سال پیش اسپانیا ی گارد راس جوون داشت... 17/18 سالش بود خیلی خوب بود.. 3.4 سال پیش بود فکر کنم... هیچ گهی شد یا نه؟(sm120)