[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
سرورت به من لینک نمیده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm118) آیتونزنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم دارم دانلود می کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)من فقط همون 30 ثانیه رو دیدم ..
این بزرگ بشه شی بشه .. :l
、ヽ、ヽ、ヽ、`、 ヽ、ヽヽ、ヽ、ヽ、ヽ ヽ`、ヽ、、ヽ、ヽ、ヽ、`、 ヽ、ヽヽ、ヽ、ヽ、ヽ ヽ、ヽ、ヽ、``、ヽ、、ヽ、ヽ、ヽ、`、 ヽ、ヽヽ、ヽ、ヽ、ヽ ヽ`、ヽ、、ヽ、ヽ、ヽ、`、 ヽ、ヽヽ、ヽ、ヽ、ヽ ヽ`、
、ヽ、ヽ、ヽ、`、 ヽ、ヽヽ、ヽ、ヽ、ヽ ヽ`、ヽ、、ヽ、ヽ、ヽ、`、 ヽ、ヽヽ、ヽ、ヽ、ヽ ヽ、 ヽ、ヽヽ、 ヽ、ヽヽ
、ヽ、ヽ、ヽ、`、 ヽ、ヽヽ、ヽ、ヽ、ヽ ヽ`、ヽ、、ヽ、ヽ、ヽ、`、 ヽ、ヽヽ、ヽ、ヽ、ヽ ヽ、ヽ、ヽ、``、ヽ、、ヽ、ヽ、ヽ、`、 ヽ、ヽヽ、ヽ、ヽ、ヽ ヽ`、ヽ、、ヽ、ヽ、ヽ、`、 ヽ、ヽヽ、ヽ、ヽ、ヽ ヽ`、
、ヽ、ヽ、ヽ、`、 ヽ、ヽヽ、ヽ、ヽ、ヽ ヽ`、ヽ、、ヽ、ヽ、ヽ、`、 ヽ、ヽヽ、ヽ、ヽ、ヽ ヽ、 ヽ、ヽヽ、 ヽ、ヽヽ`、ヽ、、ヽ、ヽ、`、 ヽ 、ヽ、ヽ、ヽ、`、 ヽ、ヽ、 به تو فكر كردم كه بارون بباره .. (sm50)
مهران مديرى: تو تا حالا كنسرت نذاشتى به ما چه .. !!!! (sm127)
اون برنامه ای که اوتادی اومد مدیری آخرش این جمله رو گف امرو دیدم این قسمتو .. :l
فریدون فروغی (sm81)