با اختلاف کامرون ضعیف ترین تیم جام (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
با اختلاف کامرون ضعیف ترین تیم جام (sm120)
مونیایین رو ما بخریم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوارز داره میره غارسا(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جرات میگم کونمون پارس با رفتن سوارز(sm120)
بارسا همچین پولی نداره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن من زیاد با خریدش موافق نیستم (sm120)
کاکا:” آنجلوتی مرا اشتباهی خرید”(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاکا ، بازیکنی که در آستانه پیوستن به سائوپائولو قرار گرفته گفت که آنجلوتی او را اشتباهی از رم خریده بود.(sm120)
وی در مورد گاف بزرگ کارلو در آن زمان گفت :” آنجلوتی اشتباهی مرا خریده بود . در یک مصاحبه گفته بود که با دیدن من یاد تونینیو کارزو می افتد .(sm120)
بازیکنی که در زمان حضورش در رم با او هم بازی بود. اما حقیقت این است که کارزو بازیکنی کاملا متفاوت با من بود. هافبک دفاعی بود . سالهای بعدش که کارلو مرا بیشتر شناخت ، بارها به آن خاطره خندیدیم.”(sm120)
به جرات میتونم بگم نابود میشه (sm120)نقل قول:
چرا پول نداره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاماسیا ته کشیده دیگه (sm120)
واسه دایومارم نداشت (sm120)
فالکائو رو دوس دارم(sm120)ولی اگه همون فالکائو نشه (sm120)
ممد ورزش 3 از قول آ.س زده رئال با فالکائو به توافق رسیده (sm120)
به جرات میگم اگه سوارز رفت غارسا رویس مال ما میشه (sm120)نقل قول: