حسین جان پیجش با نام parvinarjmandimusic هست(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حسین جان پیجش با نام parvinarjmandimusic هست(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا چندتا کار دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 عدد :)نقل قول:
ممنون خیلی لطف کردی (sm10) من مشتاقانه منتظر شنیدن آثار جدید علیرضاافکاری هستم و اینایی که میگی هنوز نشنیدم و اگه هنرمندای قبل انقلاب رو به حساب نیارم همونطور که شادمهر رو تو آهنگسازی قبول دارم افکاری رو هم قبول دارم و جزو بهتریناستنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم ممنون(sm127)
نیما جا اهنگها بسیار زیبا بود و لینک صفحاتش رو میزارم که هر کسی دوست داشت بشنوه و باید از آثار خوب حمایت کرد اما متاسفانه آهنگهای این خانوم پخش خیلی ضعیفی داشتننقل قول:
.. حسین غیاثی هم ترانه های خوبی میگه و مثل اینکه همکار جدید افکاری شده .. چون روزبه جدیدا فقط داره واسه خودش ترانه میگه و کمکار شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
خیلی قشنگن آهنگاش مخصوصا یه خاطره و ما داریم کجا میریم،یعنی صداش خیلی خوب نیستا،ملودیا جادوییه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ «گفتی بمان»ش شبیهه اهنگ «باورم کن»علی زند وکیلیه که اونم اهنگسازش افکاریه.
نمیدونم چطوریه که ۹۹ درصد کارایی که افکاری میسازه فوق العادن و ماندگار،،به نظرم جزه اهنگسازاییه که نه مثلش بوده با اینهمه کار عالی و نه مثلش میاد دیگه.
افکاری شهر حسود زندوکیلی رو هم عالی ساخته
دقیقا باهات موافقم .. صداش پخته نیست .. اما آهنگها استثنایی .. خیلیا میگن افکاری تو تکرار افتاده اما اونا مثل همونایی هستن که اعتماد به نفس شادمهر رو با اینجور حرفا از بین بردن و امیدوارم افکاری آهنگسازی رو همچنان ادامه بده و با این نظرات خودشو نبازه که تو بین این همه بی هنرهایی که موزیسین شدن چند تا اهنگ خوب بشنویم چون به نظرم اینا تکرار نیست و دستخط و سبک خودشه و همینا باعث شده آهنگاش شنیدنی بشه و عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جدید احسان نی زن با شعر روزبه بمانی و تنظیم سعید زمانی فردا شب منتشر میشه که فکر کنم موزیک بارانم بزاره
اینکه افکاری حتی بهترین آهنگساز ده سال اخیر ایرانه درش شکی نیس و اینکه جزو بهترینهاست اما اون جمله ی نه مثلش بوده برام یه کم مبهمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون امثال بابک بیات شماعی زاده قمیشی زلاند منفردزاده واروژان چشم آذر و خیلیای دیگه تقریبا دست نیافتنی هستن و حتی افکاری هم نتونسته و نمیتونه کارایی مثل اونا بسازه
که در دهه 50 ساخته شدن و هنوز بوی تازگی میدن
خیلی از خواننده ها بعد از کار با افکاری به نظر من نتوستن کار بهتری بعد از اون همکاری ارائه بدننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثالش داریوش
گوگوش که البته چندتا کار خوب بعد البوم اعجاز داره ولی نه به اون کیفیت
ولی البوم جان جوانی به اندازه ای که باید گل نکرد با اینکه عالی بود
معین تا جایی که یادمه دوتا کار با افکاری داشتش به نظر من بعد همدم نتونست کاری به اون کیفیت بده بیرون
افکاری در حال حاضر حرف اولو میزنه و فوق العاده انسان بی حاشیه ای هستش
یکی از دوستان نزدیکش به نام حسام گلشن من اینستاشو دارم بعضی وقتا لایو میزاره اهنگای اتودی که افکاری خونده رو واقعا عالیه
تنها کسی که لایق همکاری با شادمهر هستش افکاریه و امیدوارم یک روز این اتفاق بیفته(sm127)
روزبه بمانی بعد از اختلافی که با افکاری خوردن چندتا کار داده بیرون ولی کاملا تفاوت اون کار ها با کاری که افکاری براش زده مشخصه و اینکه احسان نی زن خیلی سعی میکنه مثل افکاری باشه اینم توی ملودی یعنی تموم مشهوده ولی واقعا نمیتونه
افکاری با شادمهر چه مشکلی دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا اینکه شادمهر عیب میدونه برای خودش کار کردن با افکاری رو
من خودم عاشق کارای افکاری ام اما اون دوستمون گفت نه مثلش بوده که خواستم بگم ما خیلی بزرگترهایی هم داشتیم
تو موسیقیمون ضمن اینکه آلبوم داریوش و ابی با افکاری رو مثال زدی اما این آلبوما به هیچ وجه قابل مقایسه با آلبومهای دهه 50 و 60 داریوش و ابی نیستن
اون کارها دیگه تکرار نمیشن اما موافقم که بعد از دنیای این روزا و جان جوانی ابی و داریوش کارهاشون راضی کننده نبوده اما مقایسه با آلبومهای گذشتشون اشتباهه
مشکل اینجاست شادمهر ترجیح میده همه بگن شادمهر فرضا سینا پارسیان رو معروف کرده تا اینکه بخان بگن شادمهر یه آهنگ عالینقل قول:
داده آهنگسازش افکاریه همین و بس
ای کاش میشد یکی افکاری براش بسازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش خبر نداری این آهنگی ک قراره شادمهر تو اسفندماه بده بیرون ساخته خودشه یا نه؟نقل قول:
میشه اینستای این حسام گلشن رو بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز مشخص نیس اما تا الان جای بسی خوشحالیه که قطعا کاری با پارسیان و ایمین نداره مگه اینکه همین چند وقته یکی بندازن بهش اینم باز جوگیر بشه پخش کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خهخهههه... من ک ترجیح میدم اگه کار از خودش نیست لااقل از قربانپور و شیرالی باشهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکلی ندارن باهم ولی فکر میکنم باب همکاری به وجود نیومدهنقل قول:
ولی چون هردو به سعید زمانی لینک هستن من این امیدو دارم شاید از طریق سعید زمانی یک روزی این اتفاق بیفته
وقتی وحید پویان و پارسیان واسه شادمهر کار میسازن واقعا همکاریش با افکاری عیب محسوب نمیشه شادمهر میخواد دچار تکرار مکررات نشه و چند ساله کاراشو سپرده دست یک سری که در مقایسه با خودش سطحشون پایینه
ولی افکاری اونقدری خوبه که من مطمئن هستم اگر تیم بشن با شادمهر میشه بهترین و طلایی ترین همکاری که تا به حال داشته
مشخصه با کار های سابقشون قابل قیاس نیست ولی داریوش بعد البوم دنیای این روزای من موفق ترین کاری که داشت دوباره باز خواهم گشت بودشنقل قول:
حتی یک البوم داد به نام سال صفر ( فکر میکنم بازم مطمئن نیستم ) که باز خوردی رو که باید می داشت نداشتش
گوگوش هم *هستم و نیستم* و *درد من* قابل قبول بودن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اتود افکاری رو هم اگر تا بحال گوش نکردین بگیرین
ممنوننقل قول:
در مورد بحث علیرضاافکاری که اینجا پیش اومده میخوام نظرمو بگم
اینطور که من تو این تاپیک یا شبکه های اجتماعی دیگه متوجه شدم علاقه مشترک طرفدارای شادمهر به علیرضاافکاری و بهروز صفاریان و سیاوش قمیشی تو همشون یکسان بوده و این نشون دهنده سطح بالای سلیقه طرفدارای شادمهره و حتی برعکسش رو میتونم بگم که همه آهنگسازا و خواننده های ایرانی و به غیر از کسایی که به خاطر شادمهر به موزیک علاقه مند شدن حتی قدیمی ها و اسطوره هایی مثل ابی و سیاوش قمیشی و اندی و معین و .. هم طرفدار شادمهرن .. ( اما نه این شادمهر بلکه شادمهر قدیمی ) و همکاری همین خواننده ها که اسم بردم مثل ابی و معین به علاوه داریوش و گوگوش و بهترینهای داخل ایران مثل عصار و نیما مسیحا و غیره با علیرضاافکاری نشون دهنده اینه که علیرضاافکاری هنرمند بزرگیه که اونا بسیار قبولش دارن ..
و به دوست خوبم ابی حامد که سطح سلیقه و طرز فکرش تو اکثر مسائل با من یکیه هم بگم که مقایسه افکاری با واروژان و بابک بیات و سیاوش قمیشی و فرید زلاند و ... کار بسیار اشتباهیه و درسته اونا تو اون دوران تکرارنشدنی بودن و آثار بسیار موفقی ساختن اما ما باید در مورد زمان حال صحبت کنیم و گذشته تو گذشته باقی مونده و غیرقابل برگشته .. نمیگم تاریخمون رو فراموش کنیم اما بیایم ببینیم الان چی شدیم و چی هستیم و چرا به جای پیشرفت در حال نزول هستیم .. من کوروش کبیر رو دوست دارم اما مهم اینه ببینیم ما الان چی هستیم و به کجا داریم میریم ..من حافظ و سعدی رو دوست دارم اما اردلان سرافراز برام مهم تره و از اون مهم تر برام جوونای با استعدادی مثل یغماگلرویی و حسین غیاثی و روزبه بمانی و بابک صحرایی و غیره هستن چون اینا آینده سازهای شعر هستن و میراثی به اینا رسیده که باید مواظب باشن به همون شکل به دست نسل های آینده برسونن و تو دوران جدید و سالهای اخیر علیرضاافکاری از میراث هنری هنرمندای قدیمی محافظت کرده و آبروی موسیقی ای رو که اونا براش زحمت کشیدن و به اینی که الان هست رسوندن رو حفظ کرده و ازش مراقبت کرده و یه جورایی آبروداری کرده و حتی تو سالهای اخیر درخشان تر از موزیسن های اسطوره مون مثل شماعی زاده و فریدزلاند ظاهر شده و اگر زمان حال اینارو با هم مقایسه کنیم علیرضاافکاری در صدر قرار میگیره .. زمانی موسیقی امانتی بود در اختیار واروژان و بعد شادمهر و الان علیرضاافکاری و باید هنرمندای جدید از اون امانت مراقبت کنن و آبروی موسیقی پارسی رو زیر سوال نبرن .. اما اگه بخوایم کلی بگیم باهات موافقم و موسیقی دهه 70 به قبل دیگه تکرار نمیشه و فکر نمیکنم کسی پیدا شه که مثل اون دوران بتونه شاهکاری خلق کنه و اینم میدونم طرفدار پروپاقرص علیرضاافکاری و شادمهر که جدیدتر از اسطوره هامون هستن هم هستی و فقط نظری دادی و منم نظرمو گفتم و اصلا با نظرت مخالف نیستم ..
یکی از دوستان اینجا گفته بود بین افکاری و روزبه اختلاف هست ..
نمیدونم اختلاف بین روزبه بمانی و علیرضاافکاری واقعیه یا نه و انشاالله جفتشون تکذیب کنن و شایعه باشه چون تیم خوبی بودن و با هم پیشرفت کردن و سعیدزمانی هم که یه قسمت از این تیمه با آهنگهای افکاری اوج گرفت و پیشرفت کرد و در کنار هم خیلی موفق هستن و امیدوارم حداقل بین اینا اختلافی پیش نیاد .. این اختلافات موسیقی مارو داغون کرد .. اختلاف شادمهر با بهروز صفاریان .. اختلاف ابی با سیاوش قمیشی .. اختلاف داریوش با فرید زلاند .. و اختلاف پشت اختلاف و این خیلی بده
حالا این ویدیو خواب خوش کی میاد
این اهنگ در حد ویدیو ساختن نیست بنظرم
دقیقا منظور منم همینه و در مورد همکاری شادمهر با امثال روزبه و افکاری اتفاقا چند سال پیش راجب همکاریش با روزبه صحبت شد ولینقل قول:
شادمهر بنا به دلایلی نپذیرفت همکاری رو مسلما دلیل نپذیرفتن شادمهر ضعف روزبه که نمیتونه باشه پس میمونه همون دلیلی که شادمهر دوست داره با
کسایی که از خودش پایین ترن و در زمینه ی ترانه هم کمنام ترن کار کنه که بعدها مثلا بگن فلانن شاعر یا آهنگساز رو شادمهر معروف کرد
الان فرضا اگه شادمهر یه کار با افکاری و روزبه بده و اون کار از همه ی کارهای این چند سال شادمهر بیشتر گل کنه مردم میگن بالاخره با افکاری و روزبه شادمهر یه آهنگ خوب داد
و شادمهر دقیقا همینو نمیخاد
این کار هم قراره با صدای علیرضا قربانی بیاد اتود علیرضا قربانی رو من شنیدمنقل قول:
ناصر جان من توضیحات کامل رو دادم دوستمون گفت مثل افکاری نداشتیم که من گفتم چرا خیلی بزرگتر از افکاری هم داشتیمنقل قول:
اما افکاری بهترین آهنگساز ده سال اخیر ایرانه اصلا واروژان بابک بیات و اینا به کنار آیا افکاری در لول شادمهر دهه 70 و 80 هست؟
به نظرم بهترین جمله اینه که بگیم افکاری بهترین آهنگساز عصر خودشه نه بیشتر ضمن اینکه ناصر جان زمان حال اینا رو با هم مقایسه نکن
یا باید زمان اوجشونو مقایسه کنی یا اینکه صبر کنی بعد اینکه افکاری چهل سال کار کرد و البته اگه دوام آورد کارنامه هاشونو با هم مقایسه کنی
تا قبل از تولد شادمهر... من کاری ندارم آهنگش در حد ویدئو ساختن هست یا نه..من کلا مخالف اینم ک ویدئو بعد از پخش آهنگ بیاد چون دیگه جذابیتی ندارهنقل قول:
مو به تنم راست شد!(sm74) همین ورژنِ خودشم بده بیرون راضیم!!نقل قول:
نمیدونم چرا هزینه میکنه برای این جور ویدیوها البته اگه بشه اسمشو هزینه گذاشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا وقتشو تلف میکنه نمیدونم
چون هیچ ارزشی نداره
فقط میتونه یه مدل خوب معرفی کنه تو ویدیوش
نقل قول:
ما هم (sm54)
ی جوریه آخه (sm50)
دلم امشب عجیب دموی قلب ساعتی رو خواست
توی قلب کوچیکم جاتو محکم میکنم (sm127)
به نظر من که اینطوریه،چون درسته بابک بیات اهنگساز فوق العاده ای بوده،شماعی زاده،جهانبخش پازوکی،،همه درست،اهنگای ماندگار زیادی ساختن ولی خب فکر نمیکنم از نظر تعداد ،این مقدار اهنگ خوب تولید کرده باشن،منظورم نسبت کارای خوبه ساخته شده به تعداد کل کارا،یعنی افکاری تنها کسیه که تا الان از ده تا کاری که ساخته حتما ۹ تاش عالی بودن.منظور من این بود.نقل قول:
اینکه فوق العادس،فک کنم پارسال دادش،خدا کنه بده به یه خواننده ی خوب یا اینکه خودش بخونهنقل قول: