(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)
حالا بیاد بگه کی . . . (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر اینم فیلم رو نداری ؟؟
مریم 2002
فرار کرد تا روز خوبش برسه . . . (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه والّا . . . (sm1)
تو خیلی جلو تر از من دم بال فیلمای غیر عرشادی یِ بعد از عنقلابی ، دمت گرم . . . (sm50)
چندتا تورنت پیدا کردم از کار افتاده بودن
باید برم اکانت بخرم دانلودش کنم
ژوونت سلامت حوصلمون سررفت یکم کص بگو(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرشته جنایی
چیا هس(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان ، خلاصه اون داستان اداره یِ پست ، مربوط به عمّه ی دوست مون میشه . . . گفتم که کلامم ناقص نه مونه . . . (sm2)
الانم شخم داره بیاد نا راحت بشه . . . (sm50)
(sm2)
می دونین چی می گم بهش !؟
می گم : من که نقل نه گرفتم ، پس با تو نه بودم !!! (sm2)
ولی با همون بودم . . . (sm2)
اگه من نه بودم ساسی ، بدون نقل بهش بگو : به خورش . . . (sm2)
ام شب اعصاب نه دارم . . . (sm27)
ما که نفهمیدم چی گفتی ولی شعبان ب همرات(sm50)
فیلم مریم با بازی شهره آغداشلونقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرس برام ببینم سیدد داره لیچ کنمنقل قول:
(sm29)
(sm202)
حاژی حرفام سنگین بود ، گچ توی سر دوست مون ماسید . . . (sm2)
فکرش رو نکن ، حالا کاریه که شده ، بدون عمّه هم میشه به " این همه کار " ادامه داد . . . (sm2)
می تونی کار گر ساختمان بشی یا مدیر یه شرکت ، هیچ کدوم شون هم نیاز به عمّه نه داره . . . (sm2)
الان میاد پخ . . . (sm50)
بیا پخ ، مفت جان است . . . (sm50)
چرا نمی میرم ...(sm81)
البته قیمت چونت هم با جونت برابری می کنه . . . (sm2)
حالا درسته مخفی میای ، ولی سرت همین الان توی دستمه . . . دارم راستش رو می گم تا راستت کنم . . . (sm2)
ساسی هر وقت بسش بود ، بگو بس کنم . . . (sm50)
خلاصه ، ام روز مشتری های چونم زیاد بود ، خیلی خوش حالم . . . (sm2)
داره لیچ می شه امیدوارم تا امشب تکمیل شه!نقل قول:
اصلاً توی خیابون سرم دعوا بود . . . در واقع سرم نه ! تهم ! (sm2)
کجایی نیستی !؟ بیا بابا کاریت نه داریم . . . (sm2)
حاژی امشب چی زدی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید خواستیم بیایم پیشت هم کار بشیم ، توی خانه ی عفاف . . . (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی معلومه !؟ (sm2)
این دوستِ نقطه ای مون ، منو تحریک می کنه آخه ، نقطه هاش رو که می بینم یادِ اون نقطه یِ تاریکِ سولاخش میوفتم . . . (sm2)
نقطه یِ تاریکِ سولاخش . . . (sm2)