من در کشوری زندگی میکنم که شعار مردمش مرگ بر آمریکاست
اما تنها آرزویشان یکبار دیدن آمریکاست(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
من در کشوری زندگی میکنم که شعار مردمش مرگ بر آمریکاست
اما تنها آرزویشان یکبار دیدن آمریکاست(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست نويسنده درد نكنه با اين باريك بينيش (sm120)
نیازی نیست نیازتو با نیاز دیگران بنیازونی (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)فعل مخصوص توابعنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی کردم ابله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب معلومه دیگه! وقتی رو اورده به اقلام مصرفی و از اون ور ارزون قیمت بازدیدش خیلی میره بالا
کاش لااقل از اصل خودش غافل نشه سر 4 تا البوم و کتاب! (sm98)
اگر بتونه همین جامعیتُ حفظ کنه و کامل بشه حرف نداره (sm173)
نقل قول:
حالا بي شوخي اون جمله با چه فعلي تموم ميشد؟ (sm2)