نقل قول:
نوشته اصلی توسط hosseinl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفرین خودش صدای سیاوش قمیشی میده ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hosseinl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفرین خودش صدای سیاوش قمیشی میده ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشکرم راضیه ازت !!!! (sm50)
ریاست بهت نمیرسه..پاچه خواری نکن...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آشنا میزنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی بگم والا....(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طبق شنیده ها هواوی قیمتی ۳۲۷ و 365 دلاری را به ترتیب برای نسخه های ۱۶ و ۳۲ گیگابایتی این محصول مدنظر قرار داده است.
میشه تقریبا 1 تومن !!!! (sm135)
علیرضا امرو عروسی بودم کیونم سوخته ..
با گوشی g610 هواوِی سه ساعت فیلم گرفتم دیدم فیلم صدا نداره ..
یه دور خاموش روشن کردم درس شد ..
الان اون فیلما صدا نداره غصم گرفته ..
چیکا کنم به نظرت ..
با یه سری نرم افزار صدا رو از فیلم جدا کردم بازم نشد ..
انگار میکروفون کلا بسته بود نمیدونم چه مرگش شده بود ..
سیمین بهبهانی ام رفت و تو نیامدی ... (sm50)
کامل باهات هم نظرم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما من یه معیار دیگه هم دارم شخصیت خواننده
مثلا خودمم بکشم امثال سامی بیگی و اصحابی حالمو بهم میزنن و بهترین هم باشن حاضر نیستم 1 دقیقه کارشو گوش کنم....