دیوث (sm2) باور میکنی هنوز از رو فرصت ندیدم شون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث (sm2) باور میکنی هنوز از رو فرصت ندیدم شون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به غیر از کمر بازوی سمت راستمم گرفته درد (sm81)(sm2)(sm2)(sm2)(sm222)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عینکی نشدی (sm70)نقل قول:
نه من چشمام قویه .. بیا تلگرام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
چطوری تو .. (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت خوبم، تو خوبی هادی جونم (sm19) زندگی به کامت هست که (sm200)نقل قول:
راستی نسخه جدید ایتونز رو نصب کردی ؟ من الان نصب کردم یخورده تغییر کرده توو نسخه قبلی میخواستم یه آلبوم پلی کنیم راحت راست کلیک پلی میکردیم اما نسخه جدید نداره (sm77)
نوکرتم ..(sm23) ببخشید دیر ج دادم نبودم . (sm174) مرسی عزیزم بد نیستم ولی زیادم خوب نیستم مث خودت (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره یه خورده تغییر کرده .. ولی اینو که میگی نمیدونم چجور شده یعنی چی کلیک راست میکنم .. خب دابل کلیک کن روی آلبوم پخش میشه (sm120)نقل قول: