lte بزته چه شود (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
lte بزته چه شود (sm2)
وقتی تو گریه میکنی (sm50)
آتشکده ترانه سرا نوشته : بهزاد بمانی !!!! (sm2)
منظورش روزبه س .. (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علي كريمي عكس رو كات كرده بعد گذاشته اينستاگرامش (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
حالا کی خواست از اول دل کنه ساده لوحیا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه پینگ میتونی از این ای پی بگیری ببینی چنده؟
198.50.163.143
thank youنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمید عسگری(sm3)
(sm70)
شات یور ماوث (sm70)نقل قول:
سریال gotham قشنگ بود قسمت اولش دیروز اومد ببینیدش
با یکی بحثم شد بهش میگفتم بسترد هنگ کرده بود (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت من تا 1٠5 و بيشترم ميره
بسته بخريك ماهه 24 گيگ ده هزارتومن شبا از ساعت 2 تا 8 صبح با همين سرعتم دان ميكنه (sm118)
ستاره 555 ستاره 518 مربع
نا محدوده؟(sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه نوشتم 24 گيگ (sm70)
منظورم اینه اون ساعت 2 تا 8 هم حجمیه یا مثل ای دی اس ال اون ساعت دیگه حجم کم نمیکنه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها گرفتم 24 گیگه بستش (sm2)
اگر حجم كم نكنه كه سرعت ميرينه مثل اي دي اس ال (sm70)نقل قول:
نه ديگه كلا 24 گيگ مخصوص ساعت 2 تا 8 صبح
قيمت بقيه بسته هاش رُ ببيني اين مفت پيش اونا
مثلا با همين ده تومن يكماه ميده 24 ساعت شبانه روز ولي 2 گيگ همش
واسه كوتاه مدت بخواي ارشيو تكميل كني عاليه من يه هفته بالاي صد گيگ دان كردم (sm120)
اخه در کل احتیاجی ندارم پارس 256 نامحدود دارم سرعت کل روز دیگه دقیقا 369 کیلوبایت دان میکنه
حساب کن اگه بخوام کل روز دان کنم میشه چند گیگ (sm70)
ایرانسلم فعال کردم واسه مواقع ضروری
خوبه گفتم اون واسه كوتاه مدت خوبه بخواي حجم بالا داشته باشينقل قول:
پارس نامحدود چقدر گرفتي؟؟
بازم ميدن سرويس نامحدود؟؟
من اينجا هر جا ميرم بهانه ميارن (sm9)
پارس بری جرات ندارن بهونه بیارن خیلی از شرکت تهرانشون میترسن این نماینده هانقل قول:
حرف زنگ زدن به تهران رو پیش بیاری هرچی بخوای میدن بهت
من 256 دارم ماهی 48 تومن
عاقا صبح رفتم یه بسته تیغ خریدم
روش عکس مجید خراطها بود(sm70)
من خریدم دیدم عکس خراطها نیست خودم عکسشو روش کشیدم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاليهنقل قول:
پارس نرفتم البته شركتاي ديگه بود
بايد يه سر بزنم اگر با 256 اون سرعت دان بده كه خيلي خوبه
ميذاشتي رو لبت يه عكس ميگرفتي (sm2)نقل قول:
خندوانه و رامبد جوان(sm70)
من اگه میدونستم کمه واسم 512 رو میگرفتمنقل قول:
ولی همینم واسم زیادیه روزی 6 7 گیگ دان میکنم دیگه خودمم نمیدونم چی دانلود کنم (sm70)
اون چشمه حسش بیشتر بود (sm30)نقل قول:
باید ورژن جدید این عکسا رو پیدا کنم بزارم اواتار (sm128)
مکارم شیرازی چون شیرازیه فتوا نمیده همه رو mark all میکنه میزنه حرام!!خستس میفهمی خسته(sm2)(sm2)
اون عقاب هم بذار امضا (sm59)نقل قول:
اصن بدون اونا هيچ ابهتي نداري (sm102)انگار كه يوزت فاسد شده (sm2)
مرتیکه طلا تو مشتش بود(sm3)
یه زمانی منم همینطور شده بود تا چندهفته نت نیومدم(sm120)نقل قول:
واقعا فاسد شده یوزرم باید یه فکر اساسی در موردش بکنم (sm2)نقل قول:
20 تایی فیلم دارم هنوز خودمم ندیدمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال میزنم دانلود من هنوز فصل اولشم میبینی تا فصل 7 دانلود شده (sm2)
خیلی مسخره شده دیگه
نوه و نتیجه ی امام در حال کوهنوردی
[QUOTE=!..:: joker ::..!;126343]من به عنوان مدير برنامه هاي جديد حامي اين موفقيت رو تبريك ميگم (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][/QU
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
OTE]
هیچم از دست نرفت ی تار مو گندیده معینو به صد تا خواننده نمیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخخخ ها دیونه شدم از فشار زندگی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اگه خدا بودم ... (sm50)
عجیبه که فهمیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]