اصن سیستم پسرا خیلی جالبه...
صبح تا شب تو ﺗﻠﮕﺮاﻡمــ*مــه مــ*مــه میکنن...
وقتی هم که میرن رو کار ۲ دقیقه بیشتر نمیخورن(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اصن سیستم پسرا خیلی جالبه...
صبح تا شب تو ﺗﻠﮕﺮاﻡمــ*مــه مــ*مــه میکنن...
وقتی هم که میرن رو کار ۲ دقیقه بیشتر نمیخورن(sm2)
حرفای اسمتونو باهم جمع کنید,
الف:١ ب:٢ پ:٣ ت:۴ ث:۵ ج:۶ چ:٧ ح:٨ خ:٩ د:١٠ ذ:١١ ر:١٢ ز:١٣ س:١۴ ش:١۵ ص:١۶ ض:١٧ ط:١٨ ظ:١٩ ع:٢٠ غ:٢١ ف:٢٢ ق:٢٣ ک:٢۴ گ:٢۵ ل:٢۶ م:٢٧ ن:٢٨ و:٢٩ ه:٣٠ ی:٣١
بعد ببینید رقم اخرش چند؟
تا ببینید شما چه شخصیتی دارید؟
٠:جذاب ١:اس ٢:بانمک ٣:تودل برو ۴:شیطون ۵:دختر کش,پسر کش ۶:مغرور ٧:خاص ٨:خوشتیپ ٩:بلا
(sm132)
مکالمه بعد از شکست عشقی:
دخترا:
ناراحت نباش فدات شم اون لیاقت تو رو نداشت
پسرا:
ممد شمارشو بده من(sm2)
دیروز خودمو وزن کردم
۸۵ کیلو شدم :|
همونجا زدم ریختم رو خودم و ترازو(sm2)
همین الان یه زوج خوشبختو دیدم که جفتشونو کــ*رده بودم
دختره رو تو خونشون
پسره رو تو توالت دبیرستان
یادش بخیر هییییییی
دوران زیبای جهل و نادانی
(sm70)(sm2)
دوس دخترمو بردم ته یه کوچه بن بست بعد زیپمو باز کردم یه دستم زدم ب دیوار یه دستمم کیــ*رمو آوردم بیرون گفتم بخور
گفت : نه بدم میاد
گفتم زود باش الان یکی میاد
گفت نه من بدم میاد
گفتم نــ*رین به اعصابم
گفت نمیتونم من حالم بد میشه
همینطور ک بحث میکردیم یکی از در اومد بیرون گفت
داداش من برات میخورم دستتو از رو زنگ ما بردار مادرمونو گایــ*یدی(sm2)
به ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺗﻮ ﭼﺖ ﮔﻔﺘﻢ
ﺗﺤﺼﻴﻼﺗﺖ ﺩﺭ ﭼﻪ ﺣﺪﻩ
ﺩﻳﺪﻡ ﻧﻮﺷﺘﻪ:
Azizam kardani hastam
گفتم میشه منم بکنمت☺️
گفت: خاک تو سرت میگم ﮐﺎﺭﺩﺍﻧﻰ ﻫﺴﺘﻢ...!!! :|
واسه همينه ميگيم لاتين
ننويسيد...
فارسی رو پاس بدارین(sm30)
+١٨
ﺩﻳﺸﺐ ﺑﺎﻧﻮ ﺍلکسیس ﺗﮕﺰﺍس ﺍﻭﻣﺪ ﺗﻮ ﺧﻮﺍﺑﻢ
ﮔﻔﺖ : عزیزم ؟
ﮔﻔﺘﻢ :ﺟﺎﻧﻢ
ﮔﻔﺖ : ﭼﺮﺍ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﻪ ﻳﺎﺩ ﻣﻦ ﺟﻕ ﻣﻴﺰنی ؟
ﮔﻔﺘﻢ : ﺑﺎﻧﻮ ﻏﻴﺮ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ کسی ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻪ ﺳﻴﺨﺶ ﻛﻨﻪ
ﮔﻔﺖ : ﺭﺍستکی میگی
ﮔﻔﺘﻢ : ﺑﻪ ﺟﻮﻥ ﺑﭽﻪ ﻫﺎیی ﻛﻪ ﺗﻮ ﺭﺍهت ﻗﺮﺑﻮنی ﻛﺮﺩﻡ ﺁﺭﻩ
ﮔﻔﺖ : ﻭﺭﻭﺟﮑﻢ ﺍﮔﻪ ﺯﻧﺖ ﺷﻢ ﭼﻴﻜﺎﺭ میکنی ؟
ﮔﻔﺘﻢ : ﻗﻮﻝ ﻣﻴﺪﻡ ﻣﺮﺩ ﺯﻧﺪﮔﻴﺖ ﺷﻡ
ﻭ ﻧﺎﮔﻬﺎﻥ ﺻﺪﺍی ﺑﺎﻧﻮ ﻛﻠﻔﺖ ﺷﺪ ﮔﻔﺖ : ﻛــ*ﺼﻜﺶ ﺩﺍﺭی
ﭼﻴﻜﺎﺭ میکنی
ﮔﻔﺘﻢ : ﺑﺎﻧﻮ ﺷﻤﺎ ﻛﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ بی ﺍﺩﺏ ﻧﺒﻮﺩی |:
ﮔﻔﺖ : ﺩﻳﻮﺙ ﭼﺸﺎﺗﻮ ﺑﺎﺯ ﻛﻦ ببينم ﭼﻪ گهی ﻣﻴﺨﻮﺭی
ﭼﺸﻤﺎﻣﻮ ﺑﺎﺯ ﻛﻪ ﻛﺮﺩﻡ ﺩﻳﺪﻡ ﻛﻠﻪ داییم ﺗﻮ ﺩﺳﺘﺎﻣﻪ
ﻛﻴــ*ﺮﻣﻢ ﻳﻪ ﻭَﺟَﺐ ﺗﻮ ﺩﻫﻨﺶ
ﺧﻼﺻﻪ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯ ﺩﻫﻨﻤﻮ ﺳﺮﻭﯾﺲ ﮐﺮﺩ
طفلک ی شب کنارم خابید ها
این بلا رو سرش اوردم
فلش بك :
اﯾﻦ ﻫﻤﻮﻥ داییمه که ﺗﻮ ﺧﺎﺳﺘﮕﺎﺭﯼ ﺷــ*ﻖ ﮐﺮﺩ ﺑﻌﺪ ﻣﻨﻮ ﻧﺸﻮﻧﺪ ﺭﻭ ﭘﺎﺵ ﺗﺎﺑﻠﻮ ﻧﺸﻪ ﺩﯾــ*ﻮﺙ
(sm2)
یارو ازم پرسید شغلت چیه؟؟گفتم کارآفرینم.گفت یعنی چی؟؟
.
.
.
گفتم بقیه کار میکنن من میگم آفرین(sm70)
شامپو تخم سگ پرژک
مخصوص کودکان وحشی(sm2)
اول از همه خودت بگو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیرمرد به حیاط آسایشگاه آمد و روبروی در نشست
به در خیره شد؛
ساعت ها فقط نگاه میکرد.
پسرش به او گفته بود ساعت 9 صبح برای دیدنش خواهد آمد...
دیگر از ظهر هم گذشته بود ولی پسر نیامد که نیامد
پرستار آمد و به پیرمرد گفت:
پدر جان از ظهر هم گذشته... پسرت دیگر نمی آید
پیرمرد با صدایی لرزان و خسته از پرستار پرسید:
دخترم ساعت چنده؟
دخترک گفت: یک و نیم
پیرمرد گفت :بده بکنیم!!!
آری پیرمرد بسی دیوث بود... و به تخمش هم نبود که پسرش نمی آید(sm70)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاص(sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلا (sm132)
پسر : ديگه خسته شدم ما بايد جدا بشيم
دختر : چراا!!؟
پسر: چون به چيزاي مسخره گير ميدي سارا
دختر : من كه سارا نيستم الهامم
پسر : بفرما، ديدي گفتم(sm2)
چه نزدیک است جان تو به جانم
که هر چیزی کاندیشی بدانم ... (sm181)
هر که دارد ز شما مرغ اسیری به قفس
برده در باغ و یاد منش آزاد کنید ... (sm181)
با صدای محمد معتمدی ... (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خانوم خودش با پای خودش میره بیمارستان آريا تهران دكتر متخصص گوارش بيمارستان، دكتر احمد صادقي تشخیص میده كه بايد ERCP لوزالمعده انجام بده منتها بعد از انجام ERCP با حالت تهوّع از اتاق مياد بيرون به گفته ي اطرافيانش همون لحظه حالش بد ميشه و بالا مياره فرداي اون روز تمام بدنش عفونت ميكنه ١٧روز توو بخش ccu و icu بستري ميشه و بعد از ١٧ روز متأسفانه فوت ميكنه! اين خانواده تمام اين مدت از اين آقاي دكتر نما فقط و فقط دروغ شنيدن كه حال مريضتون خوبه و خوب ترم ميشه اونم از ترس اينكه مبادا بفهمن با مريضشون چيكار كرده ولي بعد از فوت خانوادش با استفاده از آزمايش ها و اسكن هايي كه داشتن فهميدن كه آقاي دكتر وقتي كه داشته ERCP انجام ميداده كيسه صفرا طهال و لوزالمعده مريضو با ليزر دستگاه سوراخ كرده و اون عفونت ها هم ناشي از خروج سّم كيسه صفرا و طهالش بوده كه وارد خونش شده بوده :| فكر كن بيست و چند سال براي دخترت زحمت بكشي مهندسش كني كه فردا روزي ثمره شو ببيني و بهش افتخار كني آخرش دخترت به این جوونی و زیبایی با هزارتا ارزو به خاطر سهل انگاری و بی سوادی یک عده پزشک نما بره زیر خاک ،، خدا به خونوادش صبر بده ،، روحش شاد(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
جیگرِ اینو باید خام خام خورد (sm127)
آتي خسته نباشي واقعا(sm127)
كي مرخص ميشي؟(sm74)
زمانه غیر زبان قفس نمیداند ... (sm181)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامت باشی عزیزم (sm127)
فعلا هستم ... (sm172)
امشب ای ماه به درد دل من تسکینی
آخر ای ماه تو همدرد من مسکینی ... (sm181)
به ابوسعید ابوالخیر،گفتند :
فلانی قادر است پرواز کند،
گفت:این که مهم نیست، مگس هم میپرد.
گفتند:فلانی را چه میگویی..؟؟
روی آب راه میرود..!!
گفت:اهمیتی ندارد،تکه ای چوب نیز همین کار را میکند.
گفتتند: پس از نظر تو شاهکار چیست..؟؟
گفت:این که در میان مردم زندگی کنی ولی هیچگاه به کسی زَخم زبان نزنی،دروغ نگویی، کلک نزنی٬دلی نشکنی٬از اعتماد کسی سوءاستفاده نکنی وکسی را از خود ناراحت نکنی.
این شاهکار است...!!!(sm127)
بابا خانوم خاص (sm120)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام 9 شدی؟ (sm77)(sm120)نقل قول:
منم شیطون هستم
با خانواده دعوام شد :|
در حد آلبوم نیست
ولی شاید
یه تک اهنگ بدم بيرون(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها مگه توام 9 شدی؟ (sm120)
یعنی چی فعلا هستم؟ تا کی آخه؟ (sm138)نقل قول:
دیروز رفتم نمایشگاه یدونه مازراتی دیدم خوشم اومد؛
این ماه حقوقمو بگیرم.
.
.
.
.
.
.
ی آژانس میگیرم میرم دوباره میبینمش(sm30)
نقل قول:
یه سری ازمایش هست تا دوشنبه معلوم میشه احتمالا منتقل شم بیمارستانِ آتیه
ايشالا در سلامتي كامل مرخص شي عزيزم(sm134)نقل قول:
خيلي مطمئن نبودم خاص باشم ولي وقتي ديدم براي ميلاد شيطون دراومد ديگه مطمئن شدم كه خاصم(sm30)نقل قول:
بلا؟(sm77) تو كه خوشتيپ در اومدي (sm2)نقل قول:
خيلي درست بود نه؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها (sm120) (sm46)نقل قول:
نقل قول:
نمیدونم چرا حسِ خوبی به مغرورا دارم (sm127)
دقیقانقل قول:
اي بابا (sm25)نقل قول:
يكم غرور خوبه البته فقط يكم (sm59)نقل قول:
منتقل شی یه بیمارستان دیگه؟ (sm138) کی مرخص میشی؟ (sm74)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
اع اره یه دال ذال اشتباه کردم آخرش (sm120)
آتی من خوشتیپم (sm35)(sm2)