(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
کو بیا بابا یه نقطه بذار می خوام به پاشم توی صورتت . . . (sm2)
فردا بَن . . . (sm50)
می شود تنها ماند ،
می شود بی هم رفت ،
می شود درهم شد ،
می شود دریا شد ،
می توان عاشق بود ،
می توان با هم مرگ ،
می توان بیرحم شد ،
می توان ماهی شد ،
.
.
.
بی شک آن شب آن پلنگ ،
روی برکه روی ماهِ ماهیان را دیده بود ،
و به ایمان خودش شک آورد ،
ماه و ماهی و پلنگ ،
هر سه دیوانه ترینند ببین ،
ماه ، ماهی خواهد و برکه ، پلنگ ...
Milik ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
کاری به غلط املایی نه دارم . . . (sm50)
این اشعار من رو یه جایی ثبت کنید ، در زمانی که حالت طبیعی داشتم رو کنید برام ... با تشکر
نخست وزیر امام میلاد (ع)
خب بر گردیم به اون دوستِ نقطه ای مون . . . (sm2)
دیوث با کی هستی(sm70)
نظرت رو راجع به اشعار بگید ، دوست دارم بدونم چجوری می نویسم ...
آقا من یه چیزی هم به گم که فکر نه کنین این آدم ، خدایی نا کرده ، جای مخش گچه . . .
وقتی شما ها [بدون نقل (sm2)] توی موز بودین ، این دوست مون با 50 مدال افتخار این جا سیگار رو می گذاشت روی نقطه یِ تاریکِ سولاخش . . . (sm2)
توی موز بودین . . . (sm2)
منظور از این جا هم : چت روم برو بکس بارانی است . . . (sm50)
اها گرفتم(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه رو شات گرفتم . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودمم نمی دونم . . . (sm2)
ولی می دونم که همه می دونن . . . (sm50)
مرده ی مرامت تشریف دارم ... (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرمین جگرت بشم ، می بخشی ام شب یه کم فازم با گازم قاطی شده . . . (sm2)
(sm19)
بسه دیگه . . . بی خیال . . . (sm50)
بسیار خوب....(sm10)نقل قول:
نقل اصلاح شد . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به بین چه جوری توی این حال سگی نقل اصلاح کردم . . . (sm50)
نقل قول:
مشکل دقیقاً از جایی شروع می شه ، ما هیچ وقت تو رو توی حالت عادی نمی بینیم . . . (sm50)
اصلا حالت عادی دیگه چه مزخرفیه !؟ (sm50)
کی گفته : صبح که از خواب بی دار می شی حالت عادیه ، ولی وقتی عرق به خوری یا حش بکشی غیر عادیه . . . (sm50)
همه ی اراجیف رو کردن توی این مغز صاحب مرده برای سود جویی یِ خود شون . . . (sm50)
میلاد ادامه بده به جشن و از همان حرف های ساده بزن . . . (sm50)
نیستی و ترس های کوچک . . . (sm50)
و مهم نیست چند شنبه است . . . (sm50)
یک آهنگ برای تمام زنده گی : ادامه بده . . . (sm50)
اگه قرار بود از زنده گی چیزی به فهمم ، همین یک ترانه کافی بود . . . (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمید جان میشه فقط 1 پست برای رضای خدا تایپ کنی !؟ (sm176)
یا لا اقل بگو اون پایین دقیقا داری چه کار می کنی !؟ (sm2)
آلبوم هم دانلود می کنی یا از فقط از قیافه یِ منو اون دوست نقطه گذار مون خوشت میاد که اون پایینی همش !؟ (sm2)
الان گیر دادی ب اون بنده خدا
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می خونی چی می گم !؟ (sm54)
تو به بند دیوث . . . (sm2)
صبح همین بنده ی خدا ، بالای سرت زیپ شلوارش رو باز می کنه و می شاشه توی صورتت . . . (sm50)