فننقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فننقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرکت کنین به نظرم زوده ولی شرکت کنین
دانیال نظرت راجبه آلبوم چیه؟
این آهنگ بی جهت نیست خیلی خوبه.
آلبوم خوب و قابل قبولیه (sm127)
من که خیلی دوست دارمش،دوست دارم علی ترانه هایی مثل حقیقت و اتاق رو اجرا کنه این جور ترانه ها خیلی به صداش میاد کلا چون دوست دارم فقط صداشو گوش برم نمیوتنم هیچ نظری بدم حز ای که خوشم اومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهای مخاطب خاص اجازه دست شماست (sm2)(sm2)
آلبومه شیری بود(sm70)
امروز رفتم برای عکس رادیولولوژی بهم سی دی علی عبدولی مالکی رو دادن
گفتم این چیه گفت اینو امشب گوش کن فردا بیا برای عکس انداختن
دستشون درد نکنه من که روغن کرچک بخور نبودم(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکسشو
(sm2)(sm2)
صدا که همیش عالی بوده، اما من از خیلی از ترانه هاش خوشم نیومد، بعضی شون واقعا سطحی بودن. بهترین همون ترانه همسایه ــس. به شخصه انتظار آلبوم قوی تری رو داشتم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]