نمیاد بهم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیاد بهم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت بیا بگیر(sm120)
نخندِن حاج آقا اینا واقعیتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه شب داداشم تو اتاقم خوابیده بود...یهو تو خواب پام صاف شد(sm27) درجا پا شدم داداشمو اینقد تکون دادم که بیدار شد گفتم روتو بکن اینور بخواب(sm120) فحش داد گفت باز کدوم فیلمو تنها تنها نگا کردی(sm2)
پارک و بستنی و پفک و اینا میبریش؟(sm59) اگه آره میاد بهت عمو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون بدبخت از دستت چی میکشه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلبه وحشت دیدی آیا؟(sm2)
خوبه من اینجوری نشدم چون امکان نداره داداشم بیدار بشه به این آسونیا(sm70)نقل قول:
ها بابا همه این فیلم ترسناکا رو دیدم نیم ساعت بعد یادم رفتهنقل قول:
این وامونده رفته تو تار و پودم درم نمیاد(sm120)
آخرین باری که خودم پارک رفتم 3سال پیش بود (sm2) اون چیزایی که گفتی هم نمیخرم (sm2)نقل قول:
اون انگشتی که من فرو کردم تو کمر داداشم ازنافش زد بیرون فیلَم بود بیدار میشد(sm120)نقل قول:
1بار دیگه نیگا کن (sm2)نقل قول: