(sm137)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm137)
ساکس چرا کریو استفاده کن خب (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریو رو سیستمم جواب نمیده
امیر دلم نمیاد این ویندوزو عوض کنم
ویندوز عوض کن رو منم جواب نمیداد عوض کردم حل شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی داره کریو بده تست کنم ببینم الان شاید جواب داد
تی وی هر شبکه میزنی این حامد زمانی بی .....میخونه
اخه امیر تقریبا سه سال رو لپ تاپم نصبه 24 ساعته هم روشنه سیستمم / آخ نگفته همش تو نتم
اینم حرفیه
ندارین تست کنیم؟
رضا نیستی؟
علی یه سایت برات پخ کردم اکانت تست داره هم برا کریو هم ساکس هم سایر موارد
برو چک کن پخ رو ... تست کن همونجا
مرسی
امیر چرا برام پ خ میاد هشدار نمیده یا بالا علامتی نمیاد که پیام جدید دارم؟
جالبه موزیلا با کریو فیس و وا نمیکنه اما سایت **** و وا میکنه
کروم هم وا نمیکنه
(sm70)سیستم ابوقراضه
- (sm1)
- (sm1)
(sm70) علی اکانت تست ساکس هم داشت همون سایت چک کردی؟
شاید ساکسش کار بکنه برات نمیکنه؟
غصه نخور کچل شدی (sm81)
- (sm1)
ساکس
وی پی ان
کریو
اپن وی پی ان
هیچکدوم فیس و وا نکرد ، اما سایتای س.ک . سی و وا میکنه
فری گیت وا میکنه فیس رو
(sm77)
والله
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این پوستری که پخش شده اصلیه برا پارو؟
(sm51)امتیاز میشه داد به کاربرا
الان به همین پست حسام امتیاز دادم از 1 مربع سبز رسید به 5
امیر این آلبوم که کامبیزم تبلیغ کرده بودو نداری ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر البوم Untold شهرام و حافظ ناظری که پخش جهانی شد با کیفیت اورجینال نداری؟(sm70)
یه جایی که نه سوزه وُ نه سرماس
یه جا که مثل چشمای تو زیباس
(sm81)
(sm50)
الان 5 مربع سبز دارم تو 3 تا (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51) خو تو هم امتیاز بده در راه خدانقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنو به علمش دست نیافتم(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکمه تشکر کجاست درست سمت چپش امتیاز هست روش بزن بعد بزن موافقم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 تا شدینقل قول:
گزارش پست(sm51)
اینا خلن به خدا (sm2)
(sm2)امیر ببین ما رو به چه روزی انداختی باس مربع گدایی کنیمنقل قول:
اون یه امتیازو حسن داد
یکی تو بده
درست بین پست خلاف و تشکر یه چی هست (sm2)
(sm51) 5 تا شدم مرسی حسام
الان ازم جلو زدی (sm51)(sm122)نقل قول:
بفرما حالا تو جلو زدی (sm70) امتیاز بده به اینمنقل قول: