چون مادر پرز خرابه به فاک رفتیم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چون مادر پرز خرابه به فاک رفتیم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هواداران: رونالدو نباید جریمه شود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوشنبه گذشته کریستیانو رونالدو از عملکرد رئال در فصل نقل و انتقالات تابستانی انتقاد کرد اما هواداران اعتقاد دارند که نیازی به جریمه شدن ستاره پرتغالی نیست.
در حقیقت در پاسخ به این پرسش که ” آیا رونالدو باید به خاطر حرفهایش جریمه شود؟” ۷۴ درصد کاربران آس پاسخ منفی دادند. کریستیانو به وضوع گفت که از نیامدن فالکائو و فروش بازیکنانی مثل دی ماریا و ژابی رضایت ندارد.
نه باو خدا از ما خوشش نمیاد غارسا 6 گانه برد فصل بعدشم جام گرفت ما بعد 12 سال 3 تا جام بردیم از تو حلقوممون کشیدش بیرون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] راموس درس داد
پیغام به کریستیانو:”باید به قوانین باشگاه احترام گذاشت”
“چیچاریتو در فوتبال یک دوران را به نام خود ثبت کرده است”
در مورد تیم ملی :”نیازی نیست که هویت تیم عوض شود اما بازیکنان زیادی جدا شده اند”
خدیرا مصدوم شد و شاید هشت هفته از میادین دور باشد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشگاه رئال مادرید در اندیشه به خدمت گرفتن حامد حدادی است.
حدادی در جام جهانی بسکتبال خوش درخشیده است و به گفته رادیو بلاس، سران تیم بسکتبال رئال مذاکرات را برای خرید وی آغاز کرده اند.
8 هفته با ایارا(sm59)نقل قول:
به کینگ ایارا توهین نکن(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
توییت جالب دیشب فالکاوو در توییتر:
پیشنهاد ریال مادرید رو بخاطر لباس منچستر قبول نکردم! دوست نداشتم به من بگویند پلنگ صورتی!!!!!!
این راسته ؟ (sm77)
آقا سلام، سلام اقا، سلام اقای خوبی (sm70)نقل قول:
نه با فکه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئال اگه میخواست مثه اب خوردن میتونست اینو بیاره دستمزدش زیاد بود رئال اگه میخواست دستمزدو زیاد کنه مال دیماریا رو اضافه میکرد(sm120)
تو نقل و انتقالات هیشکی نمیتونه با رئال رقابت کنه هیشکی
بقول مالک فیورنتینا تمام شیخ های دنیا + منچستر هم قدرت رئال را ندارند(sm120)
مگر اینکه رئال اونو نخواد سوارز هم بعد از گاز گرفتن رئال قیدشو زد فالکائو هم دستمزد زیاد میخواست(sm120)
تو قضیه نیمار رئال میخواستش ولی وقتی دید نیمار حق تبلیغات صد در صدی میخواد قیدشو زد پیشنهاد ها رو برد بالاتر تا غارسا هم مجبور بشه بیشتر پول بده(sm2)
پرز دیوث حروم زاده تو این چیزا رقیب نداره(sm2) کاش یکم شعور فوتبالی داشت(sm9)
نگردو: تماسي از رئال با من گرفته نشد
اين بازيکن اسپانيايي ميگويد در روز آخر مهلت نقل و انتقالات نگران بوده و حالا که انتقال به تيم محبوبش والنسيا صورت گرفته است از اين انتقال خوشحال است و ميخواهد کمک کند اين باشگاه اسپانيايي به دوران اوج خود برگردد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه"، نگردو تاکید دارد تا پیش از پیوستن به این تیم از تمایل رئال به خودش نشانه ای ندیده است. او در این باره به خبرنگاران گفت: من از رئال هیچ پیامی دریافت نکردم و والنسیا همان گزینه ای بود که دوست داشتم برایم اتفاق بیفتد. یک روز پر استرس را گذراندم که آیا این انتقال رخ خواهد داد یا نه. خوشحالم که الان در والنسیا یک گروه از بازیکنان حرفه ای را در کنار خودم دارم.
این مهاجم 29 ساله همچنین درباره ی واکنش هوادران و اینکه در والنسیا چه انگیزه ای را دنبال میکند گفت: واقعا احساس ویژه ای پیدا میکنید وقتی هواداران اینطور به شما خوشامدگویی میکنند. واقعا خوشحالم که در مستایا هستم و میخواهم به باشگاه کمک کنم به جایی که مستحقش است برسد. ما تنها در زمین بازی به این هدف بزرگ میرسیم.باید هر آخر هفته(بازیهای لالیگا) برای هدفمان تلاش کنیم.
راموس: به عقيده ي کريستيانو احترام ميگذارم
سرخيو راموس به انتقاد کريس رونالدو درباره ي سياست خريد رئال مادريد پاسخ ميدهد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه"، این مدافع میانی با اینکه در اردوی تیم ملی کشورش برای یک بازی دوستانه با فرانسه قرار دارد درباره ی انتقاد رونالدو از باشگاه در مورد فروش آنخل دی ماریا و ژابی آلونسو صحبت هایی را مطرح کرد. او از اعلام نظر خود درباره ی این نقل و انتقالات سر باز زد اما گفت که باید به نظر دیگران احترام گذاشت.
راموس در این باره به خبرنگاران گفت: هرکس نظری دارد که قابل احترام است. من نمیخواهم حرفهای کریستیانو یا هر بازیکن دیگری را بررسی کنم. من یک حرفه ای ام که تابع تصمیم باشگاه در مورد مسائل مختلف هستم و اگر عقیده ای هم دارم پیش خودم میماند.
راموس همچنین راجع به انتقال خاویر چیچاریتو هرناندز به رئال مادرید گفت: او بازیکنی بین المللی است که تا حالا گلهای زیادی به ثمر رسانده و فکر میکنم چیزهایی برای اضافه کردن به باشگاه دارد.
پچ فرپلی گذاشته بود (sm77)نقل قول:
(sm2)
پدر فالکائو در مورد این که چرا در نهایت این بازیکن به رئال مادرید نیامد صحبت کرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وی گفت :” با رئال مادرید اوضاع خوب پیش نرفت چون که … وقتی پول داری و به فروشگاه می روی تا پیراهن یا شورت بخیری، انتخاب دوست توست که بخری یا نخری. رئال مادرید ترجیح داد که خرید نکند. اما دلیلش را نمی دانم. این حس را پیدا کردم که می خواستند رادامل را کادو بگیرند و شرایطی را تغیین کردند که …. بگذریم. این انتقال انجام نشد چرا که آنها تصمیم دیگری گرفتند.”(sm120)
حالا دلیلشو فهمیدی(sm120)
سري A: فقط 260 ميليون پوند
لاليگا: 425 ميليون پوند
ليگ برتر: 835 ميليون پوند(sm77)
روزنامه ال موندو دپورتیوو گزارش داد که رئال به صورت جدی به خرید مارکو رویس ، ستاره باشگاه بورسیا دورتموند می اندیشد.
در حقیقت رئال تا آخرین روز تابستان نیز برای خرید این بازیکن مذاکره کرده است و در تابستان ۲۰۱۵ شانس رئالی ها برای خرید وی بالا خواهد بود اما در صورتی که شرایط رئال تا فصل نقل و انتقالات زمستانی خوب پیش نرود، سران باشگاه به خرید او در ژانویه خواهند اندیشید.
این منبع نوشت که رئال تا آخرین ساعات فصل نقل و انتقالات رایزنی ها را برای خرید وراتی و پوگبا ادامه داده بوده است.(sm120)
مگه نمیدونی به عشق عنچستر بازی میکنن(sm120)نقل قول:
عکس ایکاردی با همسرش(sm25)
منچستر (sm77)
(sm120)نقل قول:
(sm3)
رائول گونزالس: “وقتی نیوکمپ را ساکت کردم می دانستم برخی در مادرید اشک شوق می ریزند، بعضی ها زندگیشان رئال مادرید است.
آخر نخریدینش ها(sm70)نقل قول:
سلام حاج حسین(sm127)
(sm120)
(sm120)
آخر فروختینش ها (sm70)نقل قول:
تیم ریده نه هافک دفاعی داره نه مدافع سوم (sm70)
سوای این از لحاظ بازی هم ریده (sm70)
دنی، بازیکن آرسنال بودن چه حسی دارد؟
دوره هیجان انگیزی برای من است. عالی است که عضوی از این باشگاه باشید و آرسنال تیمی است که همواره بازی های آن در لیگ برتر را تماشا می کنم. قبلا رویای بازی در این تیم را داشتم. در نهایت این اتفاق افتاد که بسیار هیجان انگیز است. (sm30)(sm30)
طرف از 9 سالگی تو منچستر بوده میگه رویایی بازی تو ارسنال رو داشتم(sm2)
خوی مالی تا چه حد اخه (sm2)
ولیک با اولین مصاحبش رید به منچستر (sm2)
من گفتم به خرید جیمز خوشبین نیستم ..حسین تو گفتی به تخمم(HOSE!IN) ..یادته (sm70)
جدیدا بازیکنای خارجی از بازیکنای ایرانی یاد گرفتن هر جا میرن میگن رویا به حقیقت پیوست(sm3)
فالکائو تا دیروز عشق رئال بود الان پدرش میگه عشق چلسی بود تو بچگی مادرش میگه همیشه شال لیورپول داشت(sm30) خودش میگه منچستر رویای من بود(sm30)
مثه نیماره که هر وقت رئال و بایرن قیمتو میبردن بالا میگفت رویای من این رویای من اونه(sm3)
در کل فک کنم جفت تیما (رئال و آرسنال) امسال می سابن به الک(sm120)نقل قول:
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
ایارا امسال یه فرصت طلایی داره... یا میتونه خودشو ثابت کنه و پیشرفت کنه که در این صورت آیندش تضمینه (البته تا زمانی که پرز نخواد ردش کنه (sm120)) وگرنه باید دیگه نگه داشتنش فایده ای نداره (sm25)
ولی تجربه من ثابت کرده هر تیمی اوایل فصل میرینه اخر فصل نتیجه بهتری میگیره (sm120)نقل قول:
دیماریا (sm74)
چه پاسی داد دیماریا (sm77)
کوفت منچستر شه
رونی - فن پرسی - فالکائو - ماتا - دیماریا
به یاد نمیارم منچستر اینقدر ستاره اون جلو داشته باشه (sm77)
ترکیب منچستر (sm2)
----------------- ماتا-----
-- دیماریا- فالکائو-فن پرسی-رونی
(sm2)