اگه دم سال تحویل نیاد فردا شب باید بیاد دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه دم سال تحویل نیاد فردا شب باید بیاد دیگه
Barname bara android o i phoneنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبکه شما صدا و سیما (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجریه عجب چیزیه (sm155)(sm2)
(sm59) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم بعدی (sm70)؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از روی تعصب حرف نمیزنم واقعیتو گفتم..در ضمن چیز طبیعیه ک صدا در طول سال تغییر کنه.شما خودت صداتو با هشت سال پیشت مقایسه کن..این تعغیر واسه همه خواننده ها وجود داره
آسم بعدی : پیدات کردم (sm127)(sm2)
بعدی : اسکلت کردم :)))))))))))
عشقه این بشر...این همه شایعاتی که براش ساخته میشه نشون از محبوبیتش داره
به نظرت احترام میزارم :-)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی صداش خیلی فرسوده شده // حداقل رو استیج // اون طراوت همیشگی رو نداره // بگذریم
(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب تو ی خواننده نام ببر ک صداش با هشت سال قبلش فرقی نکرده باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه ایناا چی بوده ک الکی جو دا ده بود منتظر عیدی باشید
من یه خواننده اسم می برم که صداش بعد از سی سال هیچ تغییری نکردهنقل قول:
ابی
یکی دیگه میخای؟
داریوش
یکی دیگه؟؟
فرامرز اصلانی
:-)
یعنی میشه ده دقیقه دیگه با عید بیاد بیرون؟ (sm74)(sm81)
نقل قول:
اگه توجه کنی ابی هم صداش عوض شده..داریوش عم صداش انقدر کلفته ک نیازی ب عوض شدن نداره
نقل قول:
اگه توجه کنی ابی هم صداش عوض شده..داریوش عم صداش انقدر کلفته ک نیازی ب عوض شدن نداره
بومممممممممم
عید شد
1394
مبارک همه
عید همگی مبارک..انشالله سال خوبی داشته باشید و شادمهر هم ی عیدی توپ بهمون بده
(sm118)
کار خوبیه (sm155)
ehsan az koja midoni kar khobe hala? (sm178)
(sm128)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط worldpic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبکش چیه؟ فک میکنی مث تقدیر گل کنه؟ امروز میاد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان جون بچه ها را سرکار نذار گناه دارند..وقتی هنوز اسم آهنگ معلوم نیست نیا الکی بگو آهنگ خوبیه یا بدیه(sm77)
عید همگی مبارک(sm127)
احسان نمیدونی تنظیم از کی هست؟
احسان معمولا آهنگ رو زودتر به دستش می رسه و گوش می دهنقل قول:
اسم آهنگ چیه بالاخره ؟
فکر کنم همون دیوونگی احتمالش بیشتر باشه (sm50)
هیچ جا خبری از اینکه موزیک ویدئو جدید میاد نیست
آقا من دیشب از یه،منبع قوی خبر گرفتم اسم آهنگ
(گمت کردم) هست ولی قبل به اسم تموم کردم خبر دادن که اشتباه بود و معذرت خواهی کردن ولی تاریخ پخششو نگفتن
این منبع که گفتی رو بگو ما هم بریم نگا کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط matinn [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاریخ پخش به طور قطعی : امشب
منبع : خودم(sm59)(sm127)
یه روزی مطمئن بودم پای حرفات ...........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
9:30
هنوز نیومده (sm2)
احسان اگه میدونی امشب پخش نمیشه خب بگو
اسم کار دیوونگی هست
باور کنین دست و پامو بستن
نمیتونم اطلاعات بدم
شرمنده همتون هستم
روی آپ (sm2)
بعد از مدت ها یه کار خوب میشنوین البته به نظر من
لااقل تو پخ بگو تنظیم کار از کیه زمان پخشو نخواستیم
گمت کردم از شادمهر تا دقایقی دیگر روی سایت