هی جان به سر شدم ،
که تورا آرزو کنم ... (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
هی جان به سر شدم ،
که تورا آرزو کنم ... (sm172)
آخرش پراگرسیو راکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad lian [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون کامل کپی نکرده فقط پاپش افتاده
در آستانه ی پیری
خیییلی حرف داره(sm50)
شب است مرد حسابی (sm50)
اسم تراک ها رو با اسمشون توی کتاب یکی کرد ن که بشه از کتاب راحت پیدا کرد
مثلِ تک تک کارای یزدانی😉نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببر به نام خداوندتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad lian [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در آستانه پیری
همراه خاک اره
لطفا به بند اول سبابه ات بگو
ای ماه مهر
جهان فاسد مردم را
تو در مسافت بارانی
ما بزرگ و نادانیم
به این ترتیب
فرمول 1 چه پشم ریزونیه امروز
تو برگزیده نبودی قبول کن که نبودی
قشنگ داره به اینایی میگه فک میکنن ایران مرکز دنیاست و همه باید به نژاد پاک آریایی احترام بزارن غرور الکی و تخمی داره خفشون میکنه(sm50)
تا نگردی آشنا ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زین پرده رمزی مشنوی ... (sm172)(sm176)
تو در مسافت بارانی = مریض حالی ...
اهان پس ترتیب درسته و سبکها.فقط اون سه تا که پاپ خالی نوشته شده (پاپ ، پراگراسیو راکه)؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویکی پدیای آلبومو ببین بچه ها زدننقل قول:
تعریف راک عوض شده الان راک به اون معنا دیگه وجود ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستت مبارک است که چَک می زند به گوش ،
دستت مبارک است که می آورد به هوش
عیسای دست های مبارک بزن مرا ،
تا مرده ای به زنده شدن مفتخر شود ... (sm50)
شاید تو ایران اینجوری جا افتاده باشه ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی در کل اصلا اینجوری نیست ...
چقدر نجار اندوهگینه
میگم خدایا یه جاییش میلنگه.حالا درست شد فکر کنم.اخه تو کاور ترک دوم رو زده در مسافت بارانی حدس زدم ترتیبش اشتباه باشه.دمت گرم رفیقنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شماهایی که مادراتون رو می بینید ، هر وقت که دلتون می خواد ،
حق ندارید ای ماه مهر رو گوش کنید ... (sm172)
نخست وزیر میلاد ...
در استانه پیری منو یاد قهوه قجری میندازه فضاش.
بسی میچسبد(sm50)(sm88)
اینقدر دنبال البومهای قبلی گشتم نبوده فقط حریص بود فکر کنم.به خودشم که نمیشه مسیج داد نگا نمیکنه.حالا میرم نگا میکنم ویکی پدیا ببینم چجوریاس. جسارت نباشه چیزی که نوشتن درسته دیگه نه؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزایی از شلیک کن رفیقِ بهروز پایگان رو تو کار انگشت سبابه می بینم ...
تو ایران هیچوقت راک سلسله مراتبشو طی نکردهنقل قول:
یهو اومدیم خواستیم از راک دهه 90 شروع کنیم و این باعث شد ریشه ی این سبک تو ایران وجود نداشته باشه
شما الان میتونی با ملودی پاپی که داری فرم راک بدی و تنظیمشم با استایل و استانداردهای سطحی راک بزنی
میشه پاپ راک یا سافت راک
کاری که محسن کرده
اینکه اسم راک جلوش میاریم منظورمون پینک فلوید نیست، خواننده های پاپ خارجی هم کلی کار پاپ راک دارن
تو دنیا هم عوض شده کارای دفت پانک و ایمیجین دراگونز تو راک دسته بندی میشننقل قول:
واسه این آلبوم نزدیک به درستهنقل قول:
آمارشو خودم دادم زدن
کارای ایرانی فقط یه سبکو نوک نوک میزنن ، کامل نمیشه گفت حتما این فلان سبکه
در اصل همه پاپه با استایل های تنظیم مختلف
کلا تو ایران تا ... یه چیز رو درنیارن ول کن نیستن ،نقل قول:
اصلا اینجوری نیست ، گروه های راک یا متال خارجی سبک کاریشون رو خوب می شناسن و طبق چارچوبی که واسه خودشون و سبکشون ساختن جلو می رن ، هر پیشرفتی هم که تو کارشون می کنن تو همین چارچوب کاری خودشون تشریف داره ، واسه خاطر همینه که همشون با هم فرق می کنن ...
البته دفت پانک که الکترونیک کار می کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی ایمیجین دراگونز اینا الان بهشون میگن آلترناتیو
یه جا آلترناتیو راکن یه جا آلترناتیو پاپ یه جا الکترونیک و پاپ راک
هرچی میایم جلوتر بیشتر به پاپ راک مدرن نزدیک میشن
دفت پانک کلی کار الکترو راک دارهنقل قول:
اکثرا دارن الکترونیک قاطیش میکنن
خب عزیزم محسن چاوشی گروه راک و متال نیستنقل قول:
خواننده پاپه
چطور نمیتونی اینارو از هم تفکیک کنی
ما نمیایم کارای محسنو بذاریم کنار کارای گروهای تخصصی خارجی
این چیزی که چاوشی میسازه پاپه
فقط در مورد استایل تنظیمش حرف میزنیم
اینم هست ،نقل قول:
ولی الان ایندی پاپ یا دریم پاپ هم یه شباهتی هایی به راک داره ، حتی تو آلبوم هایی که هم که منتشر می کنن سایت ها تو کتگوری هاشون آهنگ هاشون رو راک هم جا می زنن کنار سبک های دیگه ای که واسه آلبوم هایی این مدلی هست ، ولی موزیسین هاشون نمیان بگن ما راک کار می کنیم ،
من الان گفتم چاوشی راک کار میکنه ،نقل قول:
یه سری اسم سبک اینجا دیدم ،
گفتم که در جریان باشند دوستان این چیزی که می شنوند هیچ ارتباطی به اون چیزی که توی ویکی پدیا در مورد سبک هایی که اینجا گذاشتن نداره
به اینا میگن آلترناتیونقل قول:
نمیگن راک
اونایی که به سبک قدیم کار میکنن شنونده ای ندارن دیگه
آلبوم آخر نیکل بک یه راک فوق العاده بود ولی استقبال نشد یا مثلا آلبوم آخر متالیکا ولی ایمیجین دراگونز یا ثی ثانیه تا مریخ که الکترونیک قاطی کردن کلی شنونده داشتن
به اینی که محسن میخونه میگن پاپ راک
تو دسته بندی کلی پاپ قرار میگیرن
همونایی که مثال زدی ایندی پاپ میخونن خیلی کارای آلترناتیو راک دارن
مثلا لانا دل ری کلی کار راک داره ولی خواننده راک نمیگن بهش
این همه سبک موسیقی هست که اتفاقا آلترناتیو راک هم جزوشون به حساب میاد ،نقل قول:
نباید از رو جو یه حرفایی زد ...
چه ربطی به جو دارهنقل قول:
مگه ما گفتیم محسن خواننده راکه
چی میگی (sm2)
الان مثلا من شخصا کار ما بزرگ نداریم رو نه پاپ می دونم نه راک ، کاملا الکترونیک تشریف داره
گفتم که یه سری اسم سبک دیدم که بچه ها گذاشته بودن واسه کارای آلبوم که تو همشون راک بودن کارا ، اینو واسه اونا گفتم ...نقل قول:
ما بزرگ و نادانیم هیچ چیز الکترونیکی نداره
کاملا پاپ راکه
اونی که میشنوی گیتار بِیسه
در آستانه پیری الکترونیک داره . استانداردای سینث پاپو داره تقریبا