صص نگو......اون شاید گلادیاتوره ما رو ب چاک نده(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
صص نگو......اون شاید گلادیاتوره ما رو ب چاک نده(sm50)
بیاه ! ساسی هم شاکی شد . . . من برم دیگه واقعاً . . . (sm27)
امیدوارم ... (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیرم ، بمیرم ، بمیرم
در ای حال بمیرم ...
یک شب دلم دیوانه گشت و رفت
مجنون به ره میخانه گشت و رفت
دل می رود ز من یا من میروم ز دل
این نکته سال هاست مانده ست بی جواب ...
Milik ...
ما از اوناشیم که تو حالت عادی شاد نیستیم ، واسه همین به من نگو عادی باش ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان نیم ساعته گیر کرده..خار شانسو(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم چی ؟؟؟؟ کجا آپلود کردی؟؟؟؟
(sm27)
با خاک یکسان شد بسشه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه کلمه : مادر ! تو این دنیا بزرگترینه ! هیچی بزرگتر از مادر نیست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزرگترین حسرت زندگیم اینه که چرا پای مادرم رو نبوسیدم چرا کمتر بهش سر زدم ... اونوقتا داداشم هر موقع میومد خونه دست پدر و مادر رو میبوسید منم تو دلم میگفتم باز خودشو لوس کرد و ... تا اینکه نوبت من شد برای اولین بار که دست پدر و مادر رو بوسیدم تازه فهمیدم چه لذتی داره ... باور کن سبک میشی و انگار یه بار سنگینی از رو دوشت بر میدارن ...
قدر مادر رو بدون که هیچی تو دنیا جاشو نمیگیره ...
دلخوری همیشه هست ولی نباید طولانی بشه
- (sm2)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون دوتا آلبومی که خواسته بودید برای امیرآقا ارسال شد
با پست شما نبودم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش منظورمو فهمید
بی خیالش منم همین جوری شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127) دمت گرم
تنها کسی که تو این دنیا واقعا دوسش دارم مادرمه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم (sm10)
(sm172)نقل قول:
رفت توی لیست دیدن امشب.. (sm50)نقل قول:
از چهارشنبه شب تا الان پای نت نبودم.. شرمنده اگه دیر اومدم.. (sm111)
گفتگوی کوتاه علیرضا میبدی با صادق نوجوکی عزیز در برنامه رادیو همراه (11/2/2017) :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهنام بانی قشنگه (sm50)
دستت درد نکنه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نشسته ای کجای ماجرا ... (sm27)
فقط سیبیلش قشنگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
مایکل دیوث چقدر کسشر می گه بااون دوتا کله پوک
پست امیر درباره تفاوت و کیفیت اهنگا بسیار خوب بود و باور کنید من آدم می شناسم هنوز 64گوش می ده و می گه 320هم مث همینه!!!! حالا این یارو خیلی ابلهه و کار ندارم و الانم مد شده تو تلگرام گوش می دن اهنگارو درصورتی که تا من رو سیستم دانلود و ارشیو نکنم گوش نمی دم
طرف ادعاش می شه سیاوش قمیشی بازه ازش پرسیدم البوم شکوفه های کویری رو شنیدی که ! می گه نمی دونم!!!! من کاراشو ب سلیقه خودم گلچین می کنم و البوم ندارم!!!!! (این دگه رسما فقط البومی که خودش گلچین می کنه رو قبول داره)
حالا با ی پسره همخدمتی بودم عشق ابی بود گفتم بهش البوم ستاره های سربی شاهکار سیاوش قمیشی و جنتی اعطایی هست می گه جنتی اعطایی کیه!!!!(sm77)
می گم مگه می شه عوامل تولید البوم هنرمند حداقل مورد علاقتو ندونی و نشناسی می گه ک س خار بقیه من فقط با ابی حال می کنم!!!
خلاصه اینطوری بقیش (sm138) که همه شما رفقای عزیز بهتر از من می دونید
تیکه ای از دیالوگ بهروز در کندو
7 ماهه نکردم 7 ماه (sm2)
ساعت خواب دیوث(sm59)
بیا تلگ(sm50)
من که خیلی وقته بیدارم (sm59)نقل قول:
منظورم دیالوگ بهروز بود(sm120)نقل قول:
هادی سرعت آپلود با شاتلند چنده؟
سرعت نمیزنه ولی با کروم بری بهترهنقل قول:
ساسان جان آدمی که :
1.سیستم صوتی درست حسابی نداره (سیستم سینمای خانگی یا کامیوتری که کارت صوتی خوبی داشته باشه)
2.آرشیو دیجیتال صوتی سی دی یا ایمیجشونو نداشته باشه (Flac یا Ape,Wave)
3.گوش شنوای تربیت شده موسیقی نداشته باشه
کجا حرف شما رو می فهمه تازه اگه بفهمه و قتی این پارامترها نباشه براش چه فرقی میکنه 128mp3 یا 24Bit/192
هادی جان از کدوم isp اکانت میگیرین؟
منظور از شاتل راضی هستین؟
بدک نیست ولی 1 تا 4 صبح نمیشه دانلود کرد میشه 10 کیلوبایتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]