یه زمانی تلویزیون ایران در انحصار هامبورگ و بایرن و بوخوم بود(sm2)
ساعت 6-7 عصر بازی لیگ المان(sm2)
مهدوی کیاو توماس دال(sm50)
بوخوم و هاشمیان
کریمی و بایرن و سباستین دایسلر
یادش بخیر(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه زمانی تلویزیون ایران در انحصار هامبورگ و بایرن و بوخوم بود(sm2)
ساعت 6-7 عصر بازی لیگ المان(sm2)
مهدوی کیاو توماس دال(sm50)
بوخوم و هاشمیان
کریمی و بایرن و سباستین دایسلر
یادش بخیر(sm50)
اونایی که میگن پِپ مربی نیست ، نیمه اول بایرن دورتمند رو ببینن ، چقد قشنگ پاسکاری میکردن ، خدایی حال کردم
یادم نمیره هر وقت بازی بایرنو نشون میدادن گزارشگرا خدا خدا میکردن دایسلر فیکس نباشه تا کریمی بازی کنه(sm120)
همیشه با هم رقابت داشتن یه بار دایسلر مصدوم شد فردوسی پور از خوشحالی خواست خودشو جر بده(sm2)
استیل بازی دایسلر شبیه اسماعیل حلالی بود (sm2)(sm2)
دعوای مهدوی کیا و حلالی یادته سر تیم ملی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) یه بار حلالی سوتی داد لُنگ باخت ، فرداش یه روزنامه عکس حلالی رو زده بود صفحه اول ، عین اینایی که ریدن به خودشون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه زمانی لنگ خیلی تیم خوبی داشت من خودم بازی اصلانیان رو خیلی دوس داشتم هیچ وقت به حقش نرسید(sm50) عارف محمدوند و ابراهیم اسدی و پژمان جمشیدی و بهنام سراج(sm120)تیم خوبی داشتن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشگاه هادیان انزلی (sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)