خب پس هیچی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب پس هیچی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیه اون یارو شد که برا دختر پادشاه اعلامیه می زنن هر کی خیلی به خودش اطمینان داره و اوضاعش خوبه و خوش تیپه بیاد خواستگاری دختر پادشاه تا یکی رو انتخاب کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف با لباس پاره پوره و یه چش کور پای لنگ می ره می گن اینجا چی کار می کنی اینجا مراسم خواستگاریه و اینا می گه می دونم اومدم بگم رو من حساب نکنین
ربط داشت ؟ (sm2)
ها... یه ربط ریزی داشت(sm2)، پادشاهه منم، اون کور و لنگه با لباس پاره پوره تویی (sm2) دختره هم احتمالا کمدی الهی (sm2)نقل قول:
ولی گویا پاره پوره هه این یاروه که صوتی شو خونده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دامادم که در قصه حضور نداشتم (sm2)
بین این دو قضیه ربطی وجود نداشت، به سختی تونستم ربط پیدا کنم، دیگه او یدونه اشتباهو به بزرگی خودت ببخش (sm2)نقل قول:
به هر حال تحلیلی چیزی خواستی در خدمتم (sm2)نقل قول:
(sm50)
سپاس، پس بازم مزاحمت میشم (sm2)نقل قول:
شب خانه روشن میشود چون یاد نامت میکنم (sm50)
And now I know My heart is a ghost town (sm50)