دیدی مگه !?؟! (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیدی مگه !?؟! (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچکس مثل من ک*خل نیست توو این موارد ! پسر داییم میگفت : رسول توو واقعا مخت تاب ورداشته که واسه یه منشی پند روزه خودتو ناراحت کردی ! خدایی هم راست میگه طرف میخواد مخ بزنه از جلو دختره رد میشه یه متلک میگه یه کارت هم پرت می کنه توو صورتش ! حالا من ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول چاووشی :
با تو هیچ کس جز من بی سپر نمی جنگه
با تو هیچ کس از این بیشتر نمی جنگه
(sm50)
اصلن عجیب نیست.....یاد میگیری حالا کم کم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بارم بهت گفتم مهم ترین چیز پر رو بودن و داشتن اعتماد به نفسه
هابیت نسخه 14 گیگیش اومده (sm120)
نه اتفاقا امیر تنها کسیه که هرچی خواستم بهم داد ولی هیچ وقت چیزی ازم نخواستنقل قول:
این صدا 6 کاناله .. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وسطاشم(sm81)کاش لی مین هو بازی میکرد ولی این پسرم خیلی خوبه(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر را همه دوست میدارند..نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت 15 رسیدی حواست باشه .. (sm81)نقل قول:
از همون سایته گفتم دان کن کیفیتش عالیه .. (sm74)
میخواد چیکارشون کنه؟قسمت دوازدهم..اون سایته خوب بود..دخترشم خوبه..کلا همه چیش خوبه(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لو نمیدم .. (sm81)نقل قول:
اینو دیدی بگو یه سریال دیگه بت معرفی کنم .. (sm81)
دستت درد نکنه...(sm176)نقل قول:
(sm27)
(sm13)
(sm50)
چه احمقانه زنده ام ، چه وحشیانه نیستی (sm50)
(sm50)کاشکی یه روز صب شه (sm27)
(sm98)
آخر چه کار داری با آسمان آبی
بانوی من تو وقتی دریای غرق آبی
- (sm50)
(sm127)
قهرم (sm27)
صبح شد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عروسکی دار زده پشت وانت. آن یکی سگ بسته بود به ماشینش (ولو مرده) این یکی هم عروسک را بسته پشت وانت.
سینا فرستاده و نوشته «اشرفی اصفهانی، نرسیده به مرزداران». تازه راننده هم یک زن بوده است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سالروز تولد آقای زیر حلقه ، گردن کلفت ذوزنقه ، تخته شکن ، شیشه حلقه شکن ، سلطان " شَک " بر آحاد ملت مبارک باد
(sm50)
در اندیشه ی آلبومی متفاوت (sm120)
آیینه رو بزودی ...(sm2)
دو ترک دیگر لو رفت و کامل شد (sm120)
ترک لیست :
1- تا ابد
2- تا ابد ( electro mix )
3- تا ابد ( club mix )
4- تا ابد ( extended mix )
5 - تا ابد ( extra mix )
6- تا ابد ( house mix )
7- تا ابد ( progressive mix )
8 - تا ابد ( نان استاپ )
9- تا ابد ( مگا میکس )
10 - تا ابد ( بی کلام )
11 - تو که با من باشی
رضا سر ِ آلبوم توماس جبران کن (sm120)
دوستان . کسی لینک آهنگ آلزایمر مجید کاظمی رو داره ؟ هر چی گشتم نبود.
دستت درد نکنه.ممنون.
چلچراغ با یاس واسه شماره نوروز مصاحبه کرده و افتخار هم میکنه، واقعا چه به روز مجله محبوبم اومد(sm74)
قطعا ً یاس احتیاجی به پول مجله چلچراغ نداره ! رادیو جوات 30 هزار دلار آهنگ جدیدش رو خریده !!! البته من طرفدار یاس نیستم و از رپ متنفرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ربطی به پول نداشت حرفم احسان، چلچراغ مجله متمولی نیست، بحث اینه که مجله ای که یه زمان با محمدرضا شجریان مصاحبه می کرد و در یک کلام خاص بود حالا افتخار میکنه که با یاس مصاحبه کرده(sm3)
یه زمانی شجریان رو دور بود اما حالا امثال یاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
حیف که الی رفته منبر (sm2)
محسن مگه 4 تومن نمیگرفت برا هر سینگل ؟ یاس چطور 30 هزار دلار گرفته (sm120)
منم شنیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موثق نیست ولی در اینکه رادیو خریده شکی نیست
البته رادیو ،موزیک ویدئو گوگوش رو خریده 25 هزار تا ! 30 تا واسه یه آهنگ زیاده ولی از آراز بعید نیست
این آلبوم در قالب enhanced cd تولید شده که علاوه بر تراک های صوتی معمول ، با قرار دادن دیسک در رایانه محتویات دیگری از قبیل چهار نماهنگ با فرمت ام پی فور ، متن کامل ترانه ها و تصویر کاورهای ارجینال قابل دسترس خواهد بود.
حرکت خوبی بود خوشمان امد