نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزی تو همین مایه ها.....
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزی تو همین مایه ها.....
قطعا تو اون قضیه هم پای منافع خودش گیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره زاغه نشینان به زاغه برگشتند (sm25)
مصباحی مقدم:روحانی بدون داشتن موافقت روشن از ناحیه رهبری اقدامی نمی کند.
یک ملاقات نمی تواند مساله ای را حل کند.
من یه اکانت در اختیارتون میذارم همه میتونن دان کنن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ک.ی.ر.ه میخی چیست؟
یه جمله با لهجه مشهدی که دو معنی دارد:
۱- کیو دوس داری ؟
۲- با کی کار داری؟
تسبیح من کو تا بکنم تو چشمات (sm2)
(sm2)اکانت بازرس دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبرآمد خبری در راه است (sm128)
(sm172)بخواد هفته دیگه بیاد باس امروز فردا خبر رسمیش منتشر شه دیگه
(sm172)
تاریخ امروز اعلام میشه
(sm137)سجاد خوشگله آروم بشین روش
(sm137)
(sm70)سابقه داشته ساعت 15 الی 15:30 موسیقی ما خبر میزنه جنجالی
خودمون میزنیم این سری (sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)سجاد خوشگله من به حساب تو با اعتبار ممر بازی کردم زدم وب
(sm2)
تاریخ اعلام نشه امروز فردا یوسف آپ میشه (sm50)
(sm171)
نمودی دوست عزیز (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm30)
منم شارژ میدم واسه منم بفرست (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
میخندی ؟
بذار گوش کنی گریت می گیره من روز و شب ندارم (sm81)
تاج ِ مویت دستباف از شهـر ِ تبریز آمده
زرد و نارنجی، طلا رنگ و دل انگیز آمده
چشمهایت امپراتوری ِ عشقی گمشده
سرمه دان ِ نقـــــره با باران ِ یکریز آمده
نازخاتـــون ِ آپا/دانایی و خونخواه ِ عشق
فر ِ بشکوهت سپاهی غرق ِ تجهیز آمده
لشکری پا در رکاب ِ تو درختان صف به صف
تیغی از شاخه به دست و پا به مهمیز آمده
زن به من میگوید ....
داریوش - دو مسافر (sm100)
(sm50)
"اِنا خَلَقناک َ" بدون ِ ذره ای تمرین
بعدش "نَفَختُ فیک َ روحی"
لطف کن بنشین.
"اِنا فَتَحنا لَک،-همین- فَتحا" مُبینا را"
از زیر بال ِ مادرت تا آمدی پایین !
اصلش این نیست (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ناصر ندیمی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکلمه خودش هم هست....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ا میزاریش ؟ دمت (sm10)نقل قول:
استرس دارم کدوم آهنگو اول گوش بدم ...
(sm74)
به ترتیب (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون میدونم رو اولیش قفل میشم
ولی حریصم بقیشم گوش بدم(sm25)
حیف حجم ، تف تو روح فرزان ...
ترکش با رضا صادقی آخرش دکلمه میکنه انگار یه آدم معتاد داره حرف میزنه
سر هیچ آلبومی این دغدغه و استرسو نداشتم ...نقل قول:
(sm54)
به من مربوط نیست (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]