عوامل البوم معین کیا هستن فعلا اسمی نیومده ؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
عوامل البوم معین کیا هستن فعلا اسمی نیومده ؟؟؟
فکر نمیکنم با شادمهر همکاری کرده باشه
چند تا خوب داشت معین اما بیشترش معمولی بود ترانه هاشم جذاب نبودن من خونه ی آرزو رو از همه ی کارای این آلبوم بیشتر دوست داشتم
در کل آلبوم بدی نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خوبم نبود
دوستان اون 1درصدی ک گفتم کار خودش کرد...آهنگ بعدی شادمهر آ هنگسازیش با قربانپوره. .. و من الله توفیق...
باز جای شکر داره قربانپور از همشون بهتره یه درک موسیقی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه ول معطلن
باور کنید من الان به قربانپور راضیم همیشه با قربانپور کار بده
ولی این پارسیان و ایمنی رو بیخیال شه
والله تو جمع آدم روش نمیشه بگه هوادار شادمهره (sm89)(sm89)
اهنگ صفاریان تمام قد پتانسیل اینو داره بشه بهترین ترک سال
شادمهر اگه بخواد شادمهر باشه نه افکاری نه صفاریان به گرده پاشم نمیرسن
دقیقا منم همین مشکل دارم پیماننقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه آبرو برا خودش باقی گذاشته نه واسه ما (sm170) (sm170)
ی خبر دیگه اینکه پارسیان دیگه با شادمهر همکاری نمیکنه ولی متاسفانه ایمنی هنوز هست
ایشالا خوش خبر باشی همیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ایمنی هم میره یروز
قبر پدر همه شون یک جا با هم (sm3)(sm3)
(sm2)
معنی لیلا یعنی گمشده...(sm81)
(sm77)(sm77)
ای کاش زودتر از اینا میخوندنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم آهنگ مثل ماه رو شنیدی یا نه، ولی از همون موقع که شنیدم گفتم باید خودش شروع کنه به خوندن. همون آهنگم استارتش بود... اما وقفه زیادی افتاد توی خوانندگیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این درست اما بهروز صفاریان یه تنظیم کننده س و زمانی که کارهای شادمهر رو تنظیم میکردنقل قول:
اون کارها هیچ تفاوتی با کارهای تنظیم خود شادمهر نداشت یعنی در این حد با هم مچ بودن
متاسفانه باید حسرت خورد که اگه شادمهر از بهروز جدا نمیکرد راهشو الان تعداد زیادی کار شاهکار ازشون شنیده بودیم
ابی جان پیام خصوصی رو چک کننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشنیدم ولی دانلود کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی قشنگه (sm127)
اهنگش خیلی اشناستنقل قول:
کدوم خواننده تو این مایه خونده بود
فکر کنم لهراسبی ؟؟؟؟
اینو یه دفعهام خشایار اعتمادی خوندش! اما مال بهروز احساسی تره (sm127)نقل قول:
جواب دادم داداشنقل قول:
با km پلیر لاین صدای اصلی لیلا رو حذف کنید
بعد ببینید چندتا تا لاین وکال داره
ببینید چقدر روی این ترک کار شده
و چقدر حرفه ای کار شده
من با اکثر اهنگا این کارو میکنم
اخرین اهنگی که انقدر حرفه ای روش کار شده بود انتخاب بودش
بعد انتخاب کار اینجوری ندیدم
و این نشون میده این دو نفر چقدر باهم میتونن مچ باشن
چطور این کارو میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه ذخیره هم کرد
احساس میکنم لهراسبی هم این مدلی خونده نیمانقل قول:
تنهاترین...رضا صادقی...(sm74)(sm81)(sm81)(sm81)
لیلای بهروز عالی بود...کلا هر سال شب یلدا یه اهنگ میده که منو به وجد میاره...دوسش دارم(sm127)
اهنگ «عذاب دوست داشتن»از البوم سال ۸۸ لهراسبی رو گوش کنید اگه تا به حال گوش نداده بودید و یا نمیدونستید،اونجا اولین بار صفاریان خوند البته اسمی ازش نیس واسه خوندن تو کاور البوم ولی اونجا با لهراسبی همخوانی کرد،اونو گوش کنید میبینید چقد خوب میخونه با اینکه صداش قدرت نداره اما کاملا درست و با حس میخونه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عذاب دوست داشتن یکی از بهترین آهنگهای فیت سالهای اخیر بود فوق العاده س اما اون آهنگ اولین باری نبود که بهروز میخوند بلکه قبل از اون تو آلبوم فریدون آسرایی یه ترک با هم خونده بودن و قبل از اونم تو آلبوم شبح بهنام صفاریان خونده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
این مسیرش هستش فقط باید ورژن 32 kmباشه
من 64 بیتش رو امتحان کردم نداشت اینو
تا بحال ذخیره نکردم ولی فکر کنم میشه از منو کپچر خود km ذخیره کرد
دقیقه 1:12 اوج این قضیه اس(sm127)
ممنون (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۳۲ هستش همون
ببینم چطوره
این اهنگ قشنگه ولی توجه نکرده بودم اصلانقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm291)اومدم بگم دیدم شما فرمودیدنقل قول:
فدانقل قول:
درود بر شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابی جان خبر جدیدی نیست از شادمهرنقل قول:
والا حسین جان تنها خبری که دارم همینه که شادمهر چند تا کار ساخته و تنظیم کرده و البته خوشبختانه هیچ کاری با سینا پارسیان ندارن فعلا . البته با حسین قربانپور هنوز تعدادی کار دارن که مشخص نمیکنه از لابلای این کارها کدومش پخش بشه بازم خبری بشه میگمنقل قول: