حموم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
حموم (sm2)
(sm2)
.......(sm70)
پس جای عمت خالی (sm59)
- (sm2)
(sm50)
باور کن نمی دونم چرا شهر پره تنهاست
پس کوشن زن ها من نمی دونم . . . (sm50)
باور کن نمی دونم کافر سنگ میشه
یا دل مثل واژنه خالی باشه تنگ می شه . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختره ترشیده پرفیس و افاده اومده جلوی آیینه نگه میکنه به بخت بد خویش و میگه:
خدایا بشکن این آیینه ها را
که من از دیدن آیینه سیرم
خدایا چون نوشتی سرنوشتم
که بخت از من رمید از بس که زشتم
زبانم لال اگر خط تو بد بود
تو میگفتی خود من مینوشتم...(sm178)
سیاه چشمون پلی(sm74)
هر کی خواست دانلود کنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کعبه باصدای هایده(sm81)
کاشکی عشق دیروز هنوز میون ما بود
واسه من توی قلبت هنوز یه ذره جا بود
میخوای تنهام بزاری با این دل دیوونه
میگی سیری از من به صد هزار بهونه
من دوست دارم عاشقتم
اینجوری آزارم نده
جواب رد به این قلب گرفتارم نده
(sm50)
(sm81)
از تو اگه هستی من رنجه و عذابه
با تو اگه آرزوهام نقش روی آبه
چوب خدا رو میخوری که صدا نداره
کی میگه که چشمای خدا این روزا تو خوابه
(sm74)
(sm50)
تو رو به دلای عاشقا قسم(sm81)
مدیریت دو نفر همزمان چقدر سخته(sm54)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
کرمان تا میزوری . . . (sm50)
Gitme dur daha şimdiden deliler gibi özledim
نرو بمان از الان مثل دیوانه ها دلم برات تنگ شده
چقدر سیگار میطلبه پای این آهنگ (sm50)
(sm88)
(sm172)
دو نسوان(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای دی ام لعنتی ورژن جدید داره می گاد !!!!! همش اخطار فیکی می ده کرک هم زدم خیر سرم(sm172)
ساسان جان منم اخرین نسخه رو نصب کردم الان چند روزه ... مشکلی نداره کرک خوب کار میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامل یونیستال کن ریستارت بده مجدد نصب کن و از کنار ساعت ویندوز idm رو خروج بزن بعد این کرکی که شات گذاشتم رو پیست کن توو پوشه idm و بصورت Run as administrator بازش کن
باقی مراحل رو توو شات شماره گذاری کردم. همیشه از این کرک استفاده کن خیلی عالیه الان نزدیک سه ماهه واسه من یه بارم پیغام فیک نداده
شماره یک رو یه چیزی مثلا" فامیلیت رو بنویس بعد کلید 2 و 3 رو کلیک کن.
- (sm50)
بزن باران (sm50)
نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونستم این موضوع اینقدر مورد بحث قرار میگیره (sm120)
عادت كن به هيچكس عادت نكنى ... (sm50)
دستت درد نکنه کامران جان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کدوم سایت گرفتی یادم نیست از کجا گرفتم ولی می دونم کرکش اینطوری نیست
زیر و زبر بگیرمش ... (sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
خواهش عزیزنقل قول:
از سافت 98
بد شانسی واسه منم همین کرک که گفتم الان پیغام فیک داد (sm25)
(sm74)
ای امان امان یار مهربان تیر زهر آلود بردی در کمان
از چه می کشی من که راهیم بنده ای به این سر به راهیم
این پچ رو الان تست کردم اوکیه دانلودش کن کپی کن محل نصب با Run as administrator بازش کننقل قول:
کلید crack IDM رو کلیک کن. تموم
گذشته ام درد میکند...(sm74)